ANETTE STRAADT

Sygeplejerske, sundhedsplejerske, foredragsholder, forfatter og indehaver af æblebørn.dk

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Foredragsholder Anette Straadts CV er langt og hendes erfaring indenfor børn og sundhed er stor. Denne erfaring bruger hun i sine foredrag til at give deltagerne et indblik i, hvordan børns trivsel og indlæring forbedres af de rette næringsstoffer og den rigtige livsstil.

Foredragsholder Anette Straadt er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun har arbejdet professionelt med børn siden 2001 og er selv mor til tre. Anette er førende i Danmark indenfor viden om børns sundhed, og hvordan man styrker den. Anette er desuden en yderst erfaren foredragsholder. Hun holder bl.a. foredrag sammen med Mads Bo (Juice Mads kendt fra TV2) og Frede Brauner. Hun har også holdt oplæg på landskonferencer, i foreninger samt i helsekostbutikker i hele landet.

Anette Straadt driver sit firma Æblebørn.dk. Hun er forfatter til bogen Naturligt Sunde Børn (2015). Derudover arbejder hun som sundhedsplejerske i en deltidsstilling, hvor hun holder sig fagligt ajourført. Anette kombinerer sin viden og erfaring som sundhedsplejerske med den nyeste viden fra hele verden om børns sundhed og trivsel.

Anette Straadt er også aktiv artikel- og brevkasseskribent for magasinet Naturli, hvor hun bl.a. arbejder sammen med læge Carsten Vagn Hansen. Anette supplerer løbende sine uddannelser i både ind- og udland med den nyeste specialviden om børnesundhed.

Nedenstående er tre eksempler på Anette Straadt foredrag. Spørg gerne til andre emner omkring børn, sundhed og trivsel.

Foredrag

Send forespørgsel

STYRK BØRNS IMMUNFORSVAR INDEFRA

Ulvetime, ellevetaller, forstoppelse, øreproblemer og børn, der hoster og har feber - mange voksne kender alt for godt til syge børn.

Men det behøver faktisk ikke være sådan. I dette foredrag fortæller sundhedsplejerske Anette Straadt, hvad man kan gøre for at styrke børns immunforsvar indefra, samt hvordan man får fat om årsagen til børns sundhedsudfordringer; om det er forstoppelse, diarre, eksem, allergi, øreproblemer, snot eller andet.

Få konkrete råd og tips, som I med det samme kan gå hjem og udnytte.

Send forespørgsel

STYRK DEN VIGTIGSTE FORUDSÆTNING FOR BØRNS INDLÆRING

Indlæring kan kun finde sted, når hjernen får de næringsstoffer, som den er 100 % afhængig af. Lær hvordan hjernen påvirkes af det, børn spiser, og hvordan man kan spise sig til bedre koncentration, humør og adfærd.

Få styr på, hvordan hjernen fungerer, så I undgår at børn (og voksne) kun har adgang til deres krybdyrhjerne efter kl. 12. Få konkrete redskaber og masser af inspiration til at forbedre børns indlæring via kost og livsstil.

Send forespørgsel

VERDENSFREDEN

Risikoen for børn og unges konflikter kan nedsættes drastisk, hvis hjernen får tilført netop det, den har brug for. Anette Straadt sætter fokus på, hvad hjernen har brug for, og hvordan man helt praktisk tager hånd om det. Hør bl.a. hvilke to måltider, der er de vigtigste for børn og unge. Hvilke fedtstoffer der bygger hjernen op. Hvorfor dansk morgenmad ofte er et problem. Hvad fungerer i praksis, og hvad kan man gøre i skoler og institutioner?

Som en bivirkning til verdensfreden vil børnene og de unge også blive bedre til at indlære og til at sove.

Det var en fornøjelse at have Anette ude at holde foredrag for vore kunder, som jo denne aften først og fremmest var unge mødre. Anette skabte god kontakt til dem og de var meget lydhøre overfor hendes gode råd."
Bodil, Jordens Frugter
Jeg var med til arrangementet i Baby Sam i går og vil give dig stor ros for dit foredrag – jeg fik rigtig meget ud af det og min svigermor der også var med, var for at sige det som det er BEGEJSTRET. Hun syntes det var utrolig givtigt og oplysende. Hun er af en lidt anden generation så alt denne nye viden på baby fronten har hun haft lidt svært ved at forstå og sætte sig ind i når jeg har fortalt, men der er helt sikkert trængt noget ind nu – nogle gange skal der lige en fagperson til før det bliver forstået."
Maja Rusbjerg Jensen, privatperson
Hej Anette. Jeg håber du er kommet godt hjem – tusind tak for en rigtig spændende dag med masser af information, som vi kan bruge i vore klinikker. Det var en dag, som blev helt fantastik og ikke mindst på grund at den måde du er på. Du spreder en god energi og er dejlig både at se og høre på og er meget medrivende."
Bente Frederiksen, FDZ
Kære Anette. Tusind tak for sidst og et skønt foredrag i mandags hos Helsam Hedensted. Jeg synes det var rigtig hyggeligt trods få tilmeldinger. Da jeg kom hjem mandag aften havde jeg en følelse af, det er det bedste foredrag jeg har holdt, og der er et par stykker efterhånden (Carsten Vagn Hansen, Thorbjörk Hafsteinsdottir … og mange flere) Jeg havde en god fornemmelse i min mave og er bare endnu mere ked af der ikke er flere der har hørt dig. Men de som var her har virkelig fået noget ud af det. Nye venskaber er vakt, større viden om kosttilskud og mad til børn, det er bare super fedt og mange har allerede været her igen og sagt det var en fornøjelse med dit foredrag :). Jeg vil i ihvertfald anbefale andre at tage til et fordrag med dig."
Heidi Baltzer Schmidt, Helsam- Hedensted
Hej Anette. Tak for din hilsen og for dit arrangement i de 2 kursusdage vi har haft sammen med plejeforældrene. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og de har en oplevelse af at de kunne bruge noget af det du havde med i dagligdagen. Særligt det med eftermiddagsmaden samt de sunde snacks.
Konkret har jeg været ude i en familie i dag som havde taget flere ting med fra kurset. Som konsulenter er vores oplevelse at du talte et sprog som plejeforældrene kunne forstå og du var optaget af kost og motion uden at være fantastisk."
Lene Kirkegaard, Familieplejekonsulent/ koordinator
Tusind tak for en super-inspirerende aften med mange let tilgængelige råd.
Tak for indsigt i din verden og din tilgang til børns sundhed og trivsel. Vi fik så meget med os hjem, til hverdagen i dagplejen, og inspiration til kost, som både vi og de kære børn, kan have stor glæde af. Vi var mange der købte din bog, og glæder os over den inspiration der er at finde heri."
Carina Andersen, Private dagplejere i Nordjylland
I forbindelse med et netop afholdt forældremøde i Elverhøj vuggestue og børnehave i Skanderborg, var vi så heldige at have Anette Straadt ude, for at inspirere forældrene i institutionen til at tænke lidt mere over deres børns kost (madpakker). -Og inspiration fik vi! Der var ærlighed over hele linjen, mixet med en god portion humor og masser af interessant og konkret viden. Det er opskriften på en meget lærerig aften. Vi tog alle hjem med nogle konkrete forslag til hvordan vi kunne styrke vores børn sundhed."
Jena, forælder
Jeg vil også sige tusind tak for en rigtig god og inspirerende aften. Stor ros til dig både fra vores forældre og os som personale alle synes de fik noget brugbart med hjem."
Pia Krogh Jespersen, Randers Kommune
Tusind tak for dit besøg og for et rigtig godt foredrag i onsdags.
Du tog eleverne med storm, og fik givet dem en masse nyttig viden om betydningen og effekten af at spise sundt.
Det fungerede super fint med de indlagte workshops, hvor eleverne selv fik mulighed for at lave og smage nogle af dine gode forslag til sunde snacks.
At hele 86 elever frivilligt (ud af 90) har tilmeldt sig din ”No sugar challenge” er langt over forventning, og det siger mig, at du er trængt igennem med dit budskab."
Forstander Jens Østergaard, Nislevgård Efterskole
Du skal vide, at også jeg fik rigtig gode anbefalinger retur – de var utroligt glade for dit foredrag. Alle gik inspirerede og klogere hjem. Dejligt!! Absolut en succes."
Elke, FOF Nordvestjylland
Jeg håber du er kommet godt hjem – tusind tak for en rigtig spændende dag med masser af information, som vi kan bruge i vore klinikker. Det var en dag, som blev helt fantastik og ikke mindst på grund at den måde du er på. Du spreder en god energi og er dejlig både at se og høre på og er meget medrivende."
Bente Frederiksen, FDZ
Tusind tak for sidst og et skønt foredrag i mandags hos Helsam Hedensted. Jeg synes det var rigtig hyggeligt trods få tilmeldinger. Da jeg kom hjem mandag aften havde jeg en følelse af, det er det bedste foredrag jeg har holdt, og der er et par stykker efterhånden (Carsten Vagn Hansen, Thorbjörk Hafsteinsdottir … og mange flere) Jeg havde en god fornemmelse i min mave og er bare endnu mere ked af der ikke er flere der har hørt dig. Men de som var her har virkelig fået noget ud af det. Nye venskaber er vakt, større viden om kosttilskud og mad til børn, det er bare super fedt og mange har allerede været her igen og sagt det var en fornøjelse med dit foredrag :). Jeg vil i ihvertfald anbefale andre at tage til et fordrag med dig."
Heidi Baltzer Schmidt, Helsam- Hedensted
Tak for din hilsen og for dit arrangement i de 2 kursusdage vi har haft sammen med plejeforældrene. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og de har en oplevelse af at de kunne bruge noget af det du havde med i dagligdagen. Særligt det med eftermiddagsmaden samt de sunde snacks.
Konkret har jeg været ude i en familie i dag som havde taget flere ting med fra kurset. Som konsulenter er vores oplevelse at du talte et sprog som plejeforældrene kunne forstå og du var optaget af kost og motion uden at være fantastisk."
Lene Kirkegaard, Familieplejekonsulent/ koordinator
-->