BJARNE BRUUN JENSEN

Tidligere professor ved DPU i miljø- og sundhedspædagogik, forfatter til diverse bøger og foredragsholder.
Bjarne Bruun Jensen foredrag handler om børn og sundhed, og de kan skræddersyes til det enkelte arrangement, og formidler altid den nyeste viden og forskning på områderne. Oplev en foredragsholder med en enorm baggrundsviden, og en foredragsholder, som samtidig forstår at formidle stoffet forståeligt.

Bjarne Bruun Jensen er tidligere professor ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole med speciale i miljø- og sundhedspædagogik. Han er en af landets absolut største eksperter, hvad angår børn og unge og sundhed.

Han har udgivet en lang række bøger og artikler indenfor emnerne: Miljøpædagogik, pædagogik og bæredygtighed, sundhedsfremme samt børn og unges opfattelse af sundhed. Han er yderligere med i redaktionen hos et antal af internationale tidsskrifter.

 

Foredrag

Send forespørgsel

Miljø- og sundhedspædagogik

Bjarne Bruun Jensen holder foredrag indenfor en række emner om de pædagogiske ændringer indenfor miljø- og sundhedspædagogik. Her bliver nyeste viden skildret.

  • Bjarne Bruun Jensen vil kommentere de forskellige begreber indenfor de forskningsområder, der har hans interesse, begreber, som alle er blevet slagord i relation til miljø- og sundhedspædagogik og pædagogik i almindelighed, men som ofte bruges uden en klar definition.
  • Foredraget vil byde på konkrete eksempler fra arbejdet med bl.a. børn og unge. Herudover vil de vigtigste udfordringer i forbindelse med fremtidens undervisning og pædagogik blive præsenteret.
  • Til sidst kan gives et bud på de kompetencer, som er nødvendige for at arbejde indenfor det miljø- og sundhedspædagogiske område.
-->