CHRISTIAN AZIZ

Forfatter, foredragsholder og sprogofficer

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Christian har en baggrund som folkeskolelærer og sprogofficer. Christian holder inspirerende foredrag om, hvordan digitaliseringen påvirker børn og voksne. Derudover kan Christian med baggrund i sin faglighed tale om integration og udfordringer ved kulturmøder.

Christian Aziz er en erfaren underviser. Han har undervist i Forsvaret, Folkeskolen og i Røde Kors Asylafdeling. Han har fulgt udviklingen af IT-redskaber i undervisningsøjemed og ikke mindst digitaliseringens indtog i børnehøjde, både som professionel og som far til tre digitalt indfødte børn. I øjeblikket skriver Christian en debatbog om digitaliseringens betydning på både godt og ondt. Selvom Christian ofte skriver kritiske indlæg i dagbladene, er han på ingen måde teknologifornægter.

I 2016 debuterede Christian som skønlitterær forfatter med romanen En fremmed krydser dit spor. Herudover bidrager han jævnligt med klummer og debatindlæg til forskellige medier. Eksempler er: Hvad siger Trumps favoritbøger om ham?, Tablets er som cigaretter: Vores børn er viljeløse, asociale slaver af deres iPads, Platon havde været stolt af Lukas Graham og No Mobile Phobia: Din smartphone fylder dig med dopamin, og det er helt bevidst.

Christian holder inspirerende og oplysende foredrag om, hvordan digitaliseringen påvirker os - både som børn og voksne.

Herudover holder Christian foredrag om kulturmøder og integration. Det gør han med udgangspunkt i sin baggrund som sprogofficer og sit civile arbejde med integration af børn og unge i hhv. Røde Kors og Gladsaxe Kommune.

Foredrag

Send forespørgsel

DET ANALOGE MENNESKE I DEN DIGITALE VERDEN

I dette inspirerende foredrag giver Christian bl.a. svar på følgende spørgsmål:

  • Hvad betyder det for en relation mellem to mennesker, at der ligger en mobiltelefon på bordet mellem dem?
  • Husker man bedre en tekst, man har læst analogt kontra digitalt?
  • Hvilke aspekter af digital dannelse er væsentlig for både børn og voksne?
  • Hvordan påvirker "digital støj" vores hukommelse og evne til at lære?
Send forespørgsel

INTEGRATION OG KULTURMØDER

Christian Aziz kan med udgangspunkt i egne erfaringer som underviser og sprogofficer give et nyt indblik i arbejdet med integration og de udfordringer, der opstår, når forskellige kulturer mødes. Christian kan bl.a. behandle følgende spørgsmål:

  • Hvordan anvender vi kulturel viden i arbejdet med integration?
  • Hvilke nationale, regionale og kulturelle karakteristika er essentielle at kende til for at lykkes med integrationen?
  • Hvorfor agerer mennesker fra andre dele af verden, som de gør?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev