CHRISTINA ABILDGAARD

Familievejleder og Marte Meo supervisor

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Christina Abildgaard inspirerer voksne - både forældre og pædagogisk personale - til at styrke og udvikle børn. Hun er kendt for at formidle teori på en håndgribelig og let forståelig måde.

Fra sit konsulentfirma tilbyder Christina foredrag for forældre, pædagogiske oplæg og Marte Meo terapeutuddannelse. Hun står desuden bag facebooksiden 'Marte Meo - vejledning til forældre' som følges af flere tusinde.  

Christina har arbejdet med dagplejebørn, børnehavebørn, børn med særlige behov, anbragte børn og unge og masser af børnefamiler. Hun er oprindeligt uddannet pædagog og Marte Meo terapeut.

Foredrag

Send forespørgsel

PÆDAGOGISKE OPLÆG TIL INSTITUTIONEN - OP TIL 2,5 TIMER

Sæt fokus på kerneopgaven i institutionen: Kvalitetskontakt!

  1. Boost børns Selvværd - Selvværdet er fundamentet for barnets udvikling. Få viden om, og brugbare redskaber til at styrke, både børnenes selvværd og selvtillid.
  2. Alternativer til skældud i daginstitutionen - Skældud er den hemmelige pædagogik! Workshoppen her sætter fokus på skældud og giver alternativer til skældud ved bl.a. positiv selvledelse og at give børnene positive anvisninger, inden det bliver til skældud.
  3. Glad Mad i daginstitutionen - Ikke et foredrag om HVAD vi spiser, men HVORDAN. Har jeres kostpolitik kun fokus på mad og sukkerpolitik eller også pædagogikken omkring bordet? Få redskaber til mere ro, mad og hygge ved bordet i daginstitutionen.
  4. Kvalitetskontakt i daginstitutionen - Med fokus på den grundlæggende, men vigtige relationelle kvalitetskontakt i hverdagen i daginstituionen f.eks. den gode modtagelse, ansigt-til-ansigt tid og positiv ledelse i samling og ved spisebordet.
  5. Marte Meo i daginstitutionen - En kort introduktion til denne effektive metode, der skaber positive forandringer i relationer og giver redskaber til at kommunikere udviklingsstøttende og anderkendende i praksis.
  6. Boost din Pædagogiske Power - En anderledes interaktiv temaften. Det skønne pædagogiske personale, der gør et fantastisk stykke arbejde hver dag, bliver styrket. Her bliver personalet anerkendt og får et positivt energiboost.
  7. Læs & forstå det særligt sensitive barn - Hvordan mon det føles at blive overstimuleret? Hvad kan barnet blive overstimuleret af, og hvad kan vi voksne gøre for at støtte barnet og give barnet strategier? Konkrete strategier til opbygningen af en overskuelig hverdag, både i planlægning og fysisk indretning, for det sensitive barn, der ellers er udfordret i en sansefuld hverdag.
  8. Relationel Klasserumsledelse - Alle elever har brug for at føle sig betydningsfuld for læreren - På dette oplæg får undervisere simple værktøjer, der skaber et godt undervisningsrum - til fordel for både lærere og elever. Vi har fokus på relationen, stemningen og den positive ledelse af klassen.
Send forespørgsel

PÆDAGOGISK DAG/WORKSHOP - OP TIL 7 TIMER

  1. Introduktion til Marte Meo - anerkendelse i praksis - Marte Meo er både en videobaseret metode, der forbedrer samspil, og en række konkrete kommunikationsprincipper, der tilsammen er udviklingsstøttende. Få en konkret introduktion til, hvordan man bruger Marte Meo i hverdagen, med masser af praksiseksempler og overførsel til deltagernes egen hverdagspraksis i institutionen.
  2. Kvalitetskontakt i øjenhøjde med børn, forældre og kollegaer - Kontaktgaranti og kvalitetskontakt er nøgleordene på denne pædagogiske dag, hvor relationerne er i fokus. Med afsæt i Marte Meo og NLP dykker vi ned i den verbale og nonverbale kommunikation og får redskaber til at kommunikere relationsstyrkende og med et positivt forandringsfokus.
  3. Læs & forstå det særligt sensitive barn - Med fokus på kommunikation, motorik og indretning tager vi et kig ind i sensitive børns verdensopfattelse. Der er rigtig mange vigtige småjusteringer, vi kan gøre i hverdagen i daginstitutionen for at skabe højere trivsel for sensitive børn, der er udfordret i en sansefuld hverdag. Redskaberne i denne pædagogiske dag er relevante til alle børn.
  4. Skæld mindre ud i institutionen - Workshop med Erik Sigsgaard - Skældud skrives og tales der ikke meget om. Dette tabu kan forhindre pædagogisk personale i at arbejde fagligt med denne vigtige del af pædagogikken i institutionen. Workshoppen sætter fokus på skældud og ikke-skældud, og på hvordan pædagogisk personale kan arbejde bevidst med alternativer til skældud. Der veksles mellem teori, fortællinger og øvelser, der inddrager deltagerne og gør indholdet relevant og anvendeligt til hverdagen i institutionen.
Send forespørgsel

TIL FORÆLDRE

Få positiv inspiration til hverdagen og udfordringerne i børnefamilien.

  1. Boost barnets Selvværd - Selvværdet er fundamentet for barnets udvikling. Få brugbare redskaber til at styrke både selvværd og selvtillid.
  2. Gør dine børn til gode søskende - Svært at dele legetøj? Mange konflikter? Hjælp søskende til at kunne gøre plads til hinanden, til at kunne dele og til at kunne enes! Styrk eller etablér den gode søskenderelation.
  3. Alternativer til skældud - Vi kan alle komme til at skælde ud, selvom vi slet ikke vil! Få redskaber til at undgå skældud, samtidig med at dit barn hører efter.
  4. Glad Mad i Børnefamilien - Ikke et foredrag om hvad vi spiser, men hvordan. Få redskaber til mere ro, mad og hygge ved bordet i børnefamilien.
  5. Boost din MorPower - Du vil gerne være en god og kærlig Mor og synes, det kan være svært at finde overskuddet. Her får du et kærligt energiboost og en endnu stærkere moderfølelse, end da du kom.
  6. Fra børn, der ikke hører efter, til en gladere børnefamilie - Dette visuelle foredrag giver konkrete tips og tricks til morgener, eftermiddage og aftener. Få en gladere hverdag i din børnefamilie.
  7. Læs & forstå det særligt sensitive barn - Hvordan mon det føles at blive overstimuleret? Hvad kan barnet blive overstimuleret af, og hvad kan vi voksne gøre for at støtte barnet og give barnet strategier. Få konkrete strategier til opbygningen af en overskuelig hverdag for dit barn.
-->