EMIL NYGÅRD

Professionel spoken word artist

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Emil er professionel spoken word artist, arrangør, vært og tidligere Danmarksmester i Poetry Slam.

Emil Nygård har været engageret i Poetry Slam siden 2013, og dette har medført, at han er tidligere Danmarksmester, Københavns mester og dobbelt Fyns mester. Emil Nygård har deltaget i utallige Poetry Slam konkurrencer og mesterskaber, samt undervist i mange Poetry Slam Workshops, på skoler og andre uddannelser siden 2014. Emil har optrådt over alt i Danmark, Israel, Japan, samt til VM i Paris. Emil kæmper for at udbrede, ikke blot Poetry Slam, men også passionen for det talte ord. Desuden har han skrevet tekster til- og været vært for prisoverrækkelser som SSP Prisen, Den Fynske Kulturpris, m.fl.   

  • Show, oplæg og workshops om spoken word - for både børn, unge og voksne
  • Med en BA i medievidenskab har Emil stor viden om effektiv formidling
  • Der er mulighed for at tematisere oplægget/dagen efter ønske
  • Der er mulighed foredrag på engelsk.

Mulighederne er ubegrænsede, og dagen kan skræddersyes til netop som i ønsker!

Hvis du vil se Emil optræde så se her: 

https://www.youtube.com/watch?v=uBE-BFxx1Us

Foredrag

Send forespørgsel

Et oplæg med show, coaching og kyndig vejledning i et afsluttende Poetry Slam konkurrence

Her bliver elever eller medarbejdere inddraget. De lærer at udtrykke sig, modtager kyndig vejledning, for til sidst at stå på scenen selv i en Poetry Slam konkurrence.

 

Send forespørgsel

Oplæg og workshops om Poetry Slam

Emil tilbyder skræddersyede oplæg og workshops om- og med Poetry Slam. De kan vare alt fra en 1/2 time til halve- eller hele dage. 

Længerer forløb over flere uger er ligeledes også en mulighed. 

Send forespørgsel

Øvelser med eleverne

Emil tilbyder, udover et engagerede og underholdende oplæg, også øvelser, hvor elever, studerende, publikum eller medarbejdere selv skriver og optræder for hinanden. 

Emil kan tilpasse sine oplæg og forløb til den specifikke virksomhed. 

Emil Nygård holdt i dag en forrygende opvisning ud i poetry slam for alle vores kursister på HF & VUC FYN i Glamsbjerg. Emil satte en god stemning fra starten ved at gå lige på med sin performance og mellem numrene var han god til at forklare om både poetry slam-kulturen og om genrer, lyde, rytmik, indhold og performancens betydning for publikum. Jeg håber, at der er kursister, som er blevet smittet af Emils entusiasme og selv har fået lyst til at prøve kræfter med poetry slam. Jeg kan på det varmeste anbefale Emil til fællesmøder eller undervisningsforløb på andre skoler."
Simon, Glamsbjerg HF & VUC, 2018
Emil Nygård har været på læreruddannelsen i Jelling i forbindelse med modulet Mundtlighed. Han holdt de studerende til ilden i hele to timer, hvor han skiftevis performede og fortalte om poetry slam. Jeg kan varmt anbefale andre uddannelsessteder, der arbejder med performance i relation til dansk, at få Emil på besøg. Han er er en fantastisk performer, der med lige dele krop og stemme gav sit kvalificerede bud på noget, der ellers kun var blevet læst om og set i halvdårlig kvalitet på YouTube."
Stine, Jelling Læreruddannelse, 2018
Skovbo Efterskole har haft besøg af Emil i et forsøg på at blive kloge på poetry slam-genren og hvordan vi kunne bruge det i vores årlige teaterkoncert. Emil fra PSFyn holdt en virkelig god, sjov og informativ workshop for vores musik- og teaterelever, som oplevede hvordan man kan lege med ord og performance uanset niveau, alder eller emne, men også at det både kan være sjovt og alvorligt. Vores workshop var blevet specielt tilrettelagt, så det passede til hvem vi er som skole (vores teatermanifest) samt vores profiler (musik og teater). Vi har fået gode tilbagemeldinger fra de deltagende lærere og elever, og poetry slam er noget vi helt sikkert godt kunne tænke os at arbejde videre med."
Christoffer, Skovbo Efterskole, 2017
Emil Nygård formåede at være med til, at åbne Borgernes Hus i Odense med stor stil. På vores nye scene trængte han igennem med sjove, skæve og meningsfyldte ord til de fremmødte. Og de som tilfældigvis kom forbi, blev også hurtigt fanget ind i hans ord-fyldte univers. Med sin optræden gjorde Emil litteraturen og Borgernes Hus levende."
Michael, Borgernes Hus Odense, 2017
Ordene flød og fyldte rummet. Emil var nærværende og gode til at blande slams med teori, der fangede eleverne. Deres egne slams var forskellige, så eleverne fik en fornemmelse af de forskellige former, indhold og ideer slams kan udspringe af.
I elevernes egen skrive proces var Emil rigtig god til at komme rundt og vejlede, snakke og give ideer til eleverne. Selve elevernes performances blev bakket op og Emil fik lavet en god og tryg stemning for eleverne der skulle optræde med deres slam, men fik også skabt en show-stemning, som alle bidrog til.
En fantastisk dag, hvor eleverne lege med ord, blev hjulpet og støttet og hørt."
Jeanette, Midtsjællands Efterskole, 2017
-->