ESTHER RÜTZOU

Forfatter, historiefortæller, foredragsholder og underviser

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Vil du høre en historie?
Vil du høre en til?
Børnene på festivalen ’Vilde Vulkaner’ vil altid gerne høre en til.

Esther Rützou er forfatter til en række fantasybøger til mellemtrinnet og oplæsningshistorier til de yngste. Og så er hun fortæller - bl.a. husfortæller på Vilde Vulkaner. Her sidder hun i et telt og fortæller historier. Nonstop. Hele festivalen. For børn der lige trænger til en pause, måske har lidt hjemve, eller bare skal have fyldt brændstof på fantasien - og såmænd også for de voksne, der kommer forbi og sidder og lytter med.

En god arbejdsdag er en dag hvor Esther er ude at fortælle - i børnehaver, på biblioteker, i skoler, forsamlingshuse, under store træer. Eller underviser andre i at fortælle, hvad enten det er voksne eller børn, begyndere eller professionelle.

De dage, hvor der ikke lige er noget fortællearrangement, bruges på at udvikle nye fortællinger. Nogle af dem bliver til børnebøger, andre til historier, der skal fortælles næste gang, der er nogen, der gerne vil høre en historie.

Foredrag

Send forespørgsel

FORFATTERVÆRKSTED

Lav dine egne historier mundtligt eller skriftligt.

Workshoppen henvender sig til børn, som får lov til at udfolde fantasien og lave deres helt egne fortællinger. Workshoppen kan afsluttes med en fortælleforestilling eller en bogreception.

Der kan søges støtte til Forfatterværksted gennem puljen Huskunstnerordningen (søges via hjemmesiden kunst.dk) til forløb på min. 1 uge.

Send forespørgsel

FUGLEN ER FLØJET OG FISEN ER FORDUFTET

En fortælleforestilling til børnehaver med indlagte fagtesange og danse.

Bellas far synes, at Bella roder! Men det er så uretfærdigt, for det er ikke Bella, der roder. Det er kæmpen og fuglen og sørøveren og de andre, der kommer på besøg, når far ikke kigger.

Send forespørgsel

WORKSHOP I FORTÆLLING: SLIP BOGEN - DU KAN GODT HUSKE HISTORIEN

I hvert fald, hvis du bruger de metoder, som Esther lærer dig på workshoppen. Og du får også vejledning i, hvordan du kan bruge din stemme, din krop og dine hænder til at gøre historien endnu mere spændende at lytte til.

-->