HEIDI AGERKVIST

Psykolog og parterapeut

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Heidi er specialist i familiehverdagen med alt, hvad den indebærer. Hendes foredrag er altid i øjenhøjde, og Heidi er ikke bange for at dele eksempler fra sit eget uperfekte familieliv.

Heidi Agerkvist er psykolog og parterapeut og er specialiseret i børnefamiliehverdagen, forældreskabet og parforholdet.
Heidi arbejder med familier/forældre og med par i sin klinik i Århus. Derudover har hun som den første psykolog i Danmark udviklet en række onlineforløb, som gør det muligt for forældre over hele landet at få hjælp til de mange udfordringer i hverdagen med børn, som langt de fleste oplever, men som de færreste ved, hvad de skal gøre ved.

Heidi elsker at formidle sin viden og er kendt for sin ligefremme og meget konkrete stil. Heidis foredrag er fuldstændig renset for forældrebashing, bedreviden og belæring. Til gengæld er de fyldt med inspiration, konkrete teknikker at gå hjem og handle på og ganske givet også et par gode grin.

Heidi er desuden en efterspurgt skribent og kronikør og optræder tit i magasiner, dagblade, radioprogrammer og på forskellige faglige blogs.

Foredrag

Send forespørgsel

KONFLIKTER I BØRNEFAMILIER - HVAD SKAL DE TIL FOR?

Om hvorfor det ikke gælder om at udrydde konflikterne i hverdagen, men om at håndtere dem smidigt og bruge dem som afsæt for læring og udvikling for både børn og voksne.

Foredraget er målrettet både forældre og pædagoger
Send forespørgsel

HVIS DET ER EN GAVE AT FÅ SØSKENDE, HVORFOR ER DER SÅ IKKE NOGET BYTTEMÆRKE PÅ?

Om søskende, konkurrence, jalousi, kærlighed, leg og venskab, forskelsbehandling og retfærdighed, og om hvad forældrene kan gøre for at skabe de bedste rammer for en sund og berigende relation mellem deres børn – nu og på sigt.

Foredraget er målrettet forældre.
Send forespørgsel

IND I, BAG OM OG VED SIDEN AF DIAGNOSEN

Om diagnoser og diagnosticering.

Hvad er en diagnose? Hvorfor er der så mange af dem for tiden? Hvad er fordele og ulemper ved at diagnosticere? Hvad betyder diagnoser i en pædagogisk dagligdag? Og hvordan spiller diagnoser og inklusion sammen?

Foredraget er målrettet pædagoger og lærere.
-->