HEIDI AGERKVIST

Psykolog og parterapeut

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Heidi er specialist i familiehverdagen med alt, hvad den indebærer. Hendes foredrag er altid i øjenhøjde, og Heidi er ikke bange for at dele eksempler fra sit eget uperfekte familieliv.

Heidi Agerkvist er psykolog og parterapeut og er specialiseret i børnefamiliehverdagen, forældreskabet og parforholdet.
Heidi arbejder med familier/forældre og med par i sin klinik i Århus. Derudover har hun som den første psykolog i Danmark udviklet en række onlineforløb, som gør det muligt for forældre over hele landet at få hjælp til de mange udfordringer i hverdagen med børn, som langt de fleste oplever, men som de færreste ved, hvad de skal gøre ved.

Heidi elsker at formidle sin viden og er kendt for sin ligefremme og meget konkrete stil. Heidis foredrag er fuldstændig renset for forældrebashing, bedreviden og belæring. Til gengæld er de fyldt med inspiration, konkrete teknikker at gå hjem og handle på og ganske givet også et par gode grin.

Heidi er desuden en efterspurgt skribent og kronikør og optræder tit i magasiner, dagblade, radioprogrammer og på forskellige faglige blogs.

Foredrag

Send forespørgsel

Når verden er bekymrende

Veje til at hjælpe vores børn (og os selv).

Der sker voldsomme ting i verden, og vi bliver nemt eksponeret for det. Det rykker ind i vores synsfelt og vores hverdag, om vi vil det eller ej. Terror, pandemier, skoleskyderier, vold og handlinger uden mening.

Hvad betyder det for vores børn at blive eksponeret for verdens voldsomheder? Hvor meget kan de tåle? Hvordan kan vi tale med dem om det, der bekymrer, uden at bekymre dem yderligere? Og hvad stiller vi op med vores egen bekymring?

I foredraget inviterer Heidi Agerkvist jer ind i det forvirrende landskab af (over)information, bekymring og almindelig sund børneudvikling, og sammen finder vi en vej at gå i det. Du vil gå fra foredraget med både solid psykologisk viden om børns behov i denne sammenhæng og konkrete strategier og redskaber, du kan anvende, når du vil hjælpe og berolige både dine børn og dig selv.

Foredraget er målrettet både institutions- og indskolingspersonale og forældre. 

 

Send forespørgsel

Når børn lyver, hvis det er det, de gør

Hvad gør man, når ens børn lyver? Hvordan får man dem til at holde op hvis det kan lade sig gøre? Og hvad er sandheden egentlig?

Løgn er et fænomen, der virkelig kan sætte både sind og følelser i kog. Når man er helt oprevet, er det svært at gøre noget konstruktivt. 

I foredraget fortæller Heidi, hvordan løgn udspiller sig i børnehøjde, og hvordan vi som voksne med fordel kan kigge rundt om løgnen, for at forstå hvad den er udtryk for, og derfra hjælpe vores børn (og os selv) bedst i udfordrende situationer. Som sædvanlig foregår det i øjenhøjde, i et letforståeligt sprog og med et strejf af humor.

Foredraget er målrettet fagpersonale, forældre og plejeforældre.

Send forespørgsel

Life hacks til en gladere børnefamiliehverdag

Et foredrag om hverdagen hver dag

Er livet som forælder blevet, som du drømte om? Eller har du ligesom mange andre følelsen af at hænge i med det yderste af neglene for at få det hele til at hænge sammen? Vi du gerne gøre noget andet, så det hele kunne blive lidt sjovere? Ja men hvad?

Et foredrag hvor der spares på den tørre teori, og som i stedet er fyldt med helt konkrete redskaber og teknikker til at få mere sjov, lethed, nærvær og saftighed ind i både familieliv og parforhold. Publikum kommer til at gå hjem med lommerne fulde af tricks, selvindsigt og med stor sandsynlighed også et lille smil på læberne.

Foredraget er målrettet forældre.

Send forespørgsel

Når børnene flytter hjemmefra - og det rammer dig mere end du tror

Et kærligt foredrag om Empty Nest Syndrome

Hvorfor er jeg ikke bare glad og stolt over, at mit barn nu forlader barndomshjemmet og er klar til at indtage verden og sit eget liv? Livet føles pludselig indholdstomt og meningsløst, og jeg er ramt af sorg og tristhed og skam over det. Hvad er der galt med mig?

I dette foredrag bliver I klogere på, hvad Empty Nest Syndrom er, hvordan det ser ud i praksis, og hvad der kan lindre de svære og udmattende følelser undervejs. 

Det er et foredrag fuld af kærlighed, varme hjerter, selvforståelse og gode tips til at passe på dig selv, hvis du står lige midt i den tomme rede hvad end du lige er landet eller har stået der længe.

Foredraget er målrettet forældre. 

Send forespørgsel

Konflikter i børnefamilier - hvad skal de til for?

Om hvorfor det ikke gælder om at udrydde konflikterne i hverdagen, men om at håndtere dem smidigt og bruge dem som afsæt for læring og udvikling for både børn og voksne.

Foredraget er målrettet både forældre og pædagoger

Send forespørgsel

Hvis det er en gave at få søskende, hvorfor er der så ikke noget byttemærke på?

Om søskende, konkurrence, jalousi, kærlighed, leg og venskab, forskelsbehandling og retfærdighed, og om hvad forældrene kan gøre for at skabe de bedste rammer for en sund og berigende relation mellem deres børn nu og på sigt.

Foredraget er målrettet forældre.

-->