HELLE SKRIVER ANDERSEN

Børnefaglig konsulent hos Foreningen Grønlandske Børn

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Helle er ansat som børnefaglig konsulent i Foreningen Grønlandske Børn. Helle er uddannet socialpædagog og har mange års erfaring med udsatte børn og deres familier.

Helle har siden hun blev færdiguddannet socialpædaog i 1986 arbejdet på forskellige døgninstitutioner og indenfor familieplejeområdet. Hun er også uddannet supervisor og proceskonsulent og har taget den etårige uddannelse i løsningsfokuserede samtaler. Helle har bred praktisk erfaring med børn og unge og har desuden i en del af sit arbejdsliv siddet i ledende stillinger. Hun har de seneste seks år været ansat som børnefaglig konsulent i Foreningen Grønlandske Børn, hvor hun har afholdt temadage, undervisning og workshops både i Danmark og Grønland.

Foredrag

Send forespørgsel

FORENINGEN GRØNLANDSKE BØRNS INDSATSER OG METODER

Helle fortæller i sine oplæg om Foreningen Grønlandske Børns indsatser og metoder. Alt understøttes med foreningens film om kulturmødet og fordomme.

Helles udgangspunkt er først og fremmest foreningens målgruppe, de grønlandske børn og deres familier, men hendes viden indenfor det pædagogiske felt er meget bred.

Helle holder både foreddrag og temadage. Fælles for oplægene er, at de har til formål at give et mere nuanceret billede af Grønland og grønlænderne.

Foreningen Grønlandske Børns indsatser er unikke, idet foreningen har ganske få ansatte, men sammen med de mange frivillige løfter en stor opgave. Foreningen bliver brugt til mangeartede opgaver og er med hele vejen rundt om den enkelte familie. Der er ikke noget, der hedder vagtplaner eller andre forhindringer for at være til stede, når en familie eller et barn har brug for hjælp. Derudover er Foreningen Grønlandske Børn uafhængig og er ikke repræsenteret af fx en kommune. Foreningens frivillige og ansatte skaber bæredygtige relationer, som spænder over flere år.

-->