JULIUS MYGIND

Foredragsholder og coach

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Julius Mygind røg som bare 14 årig ind i et intenst stofmisbrug, på trods af en tryg barndom med forældre og lillebror nord for København. For Julius Mygind blev hashen et pusterum, væk fra uprovokeret overfald og en senere konstatering af ADHD. Dette misbrug førte ligeledes en langsom depression, social isolering og angst med sig.

Julius Mygind har siden 2015 holdt foredrag om sin historie, og her mange år efter misbruget er han nu også klar til at hjælpe andre.

I et foredrag med Julius Mygind vil I opleve en ærlig og personlig fortælling, hvor fokus er, hvordan vi kan hjælpe unge mennesker med at fravælge stofferne. I en verden, hvor konfrontationen med rusmidlerne er alle vegne, er det vigtigt, at forældre lærer, hvordan de kan støtte og hjælpe de unge til et liv uden stoffer.

Julius har aldrig oplevet at blive dømt, fordi han er søn af skuespilleren Peter Mygind. Han understreger ligeledes, at forældrene ikke er skyld i hans stofmisbrug, men det værste var at holde misbruget skjult for forældrene.

Et foredrag med Julius Mygind vil være nærværende og inspirerende for dem, som kæmper, dem der er clean, pårørende og dem, som har prøvet at rusmidler virker fristende.

Julius tilbyder foredrag om:

Foredrag

Send forespørgsel

Unge og motivation - få fokus til at skabe en solid og sund retning i livet

Dette foredrag omhandler Julius udfordringer i skolen, selvtillid og mødet med sex og stoffer. Ligeledes omhandler foredraget om bekymringer og refleksioner omkring fremtiden. Her motiverer Julius Mygind de unge til at blive den bedste udgave af dem selv.

Julius oplever i stigende grad, at de sociale medier, er med til at udgøre udfordringer hos de unge, og ikke mindst som konsekvens af de ovenstående problematikker.

Foredraget motiverer de unge til at finde deres egen indre stemme, således, at de kan skabe et solidt og sundt ståsted i livet.

Foredraget tilbyder de unge dét fokus og mindset, som Julius selv manglede som ung.

Nærværende og autentisk tog Julius Mygind os med på en rejse gennem hans liv. En fortælling som ramte ikke bare på overfladen, men i dybden. Det var et tydeligt budskab som havde stor relevans for vores elevgruppe, som kommer fra gode hjem og stærke familier. Tak for mod til at stå frem som rollemodel og fortaler for en generation, der alt for ofte finder information og viden i den sikre distance på nettet. Her mødte de et rigtigt menneske med et rigtigt liv. En god oplevelse som vi har lyst til at gentage for fremtidige elever."
Stine Hagedorn, Odsherred Efterskole.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev