KATJA BERGER

Forfatter og foredragsholder
Katja Berger er forfatter til børne- og ungdomsbøger.

Hun skriver med målgruppen for øje og ønsker at sætte tankerne i frigear og åbne op for en verden af forskellighed. Ved siden af arbejder Katja freelance som redaktør og marketingrådgiver. Hun er stifter af firmaet The Book Pit, foredragsholder og underviser. 

Målgruppe:

Udskolingselever og gymnasieelever, men også til deres forældre, lærere og pårørende.

Foredrag

Send forespørgsel

Det taler vi ikke om!

Et foredrag, der handler om det, vi ikke taler om, men alligevel har på hjerte. 

Forfatter og foredragsholder Katja Berger har begået en intens, stærk og tankevækkende roman med "Hvor jeg hører til". En bog om pigen Hannah, om selvlede, selvmordstanker og et vaklende forhold til livet. Romanen følger op på Katjas allerede eksisterende karriere som foredragsholder af Det taler vi ikke om!, der henvender sig til udskolingselever og gymnasieelever, men også til deres forældre, lærere og pårørende. For det er på tide, at vi åbner op for livets skyggesider. Er ærlige. Taler om dem. Især når det gør mest ondt. I foredraget åbner Katja op om alle de ting, hun i mange år fik at vide, at det taler vi ikke om!, med det ene formål, at ingen skal gå det samme igennem i hvert fald ikke alene.

Du skal ikke altid tro på, hvad andre siger

Katja fortæller hudløst ærligt om en årrække med psykisk og fysisk mobning. Hun fortæller om, hvordan det er at vokse op med et andet menneske, der overbeviser dig om, at du er dum, uværdig, egoistisk, grim, forkælet og spild af liv. Og sammen med publikum diskuteres der, hvad det er, der gør, at nogle føler trang til at mobbe andre og hvordan vi sammen gør noget ved det. 

Den største fejl kan vise sig at være den største succes

For Katja kulminerede mobning, anoreksi og selvlede, da hun var 16 år. Hun bestemte sig for at tage livet af sig selv. Da hun ikke lykkedes med det, følte hun sig som den største fiasko i verden. Uduelig. Egoistisk. Hun kunne ikke engang befri andre fra sig selv. I som publikum tages med ind i de mørkeste afkroge af sindet, når Katja sammenligner sin egen historie med Hannahs og giver sit yngre jeg og tilhørerne de 14 råd, hun ville ønske, nogen havde givet hende dengang.

Du er god nok, som du er

I tredje og sidste del af Det taler vi ikke om! handler det om erkendelsen og om at søge fremad. Som 33-årig kan Katja se tilbage på et liv, hvor hun de sidste 15 år har skullet lære at elske sig selv. En helt ny følelse. I dag inspirerer hun andre til at søge deres drømme og gøre deres indre kritiker til deres ven. I løbet af foredraget vil du også få troen på, at du er meget mere værd, end du tror og give dig selv lysten til at vise verden, hvem du er. I vil tale om, hvad der skal til, og hvorfor vi omgives af showstoppere, som er mennesker, der trækker os ned, i stedet for dem, der ønsker at se os som succesfulde og dejlige.

Det taler vi ikke om! er et gribende og ærligt foredrag om at kæmpe mod sig selv og om at vinde kampen og leve livet fuldt ud.

Katja er en fremragende fortæller og fanger lytterne fra første sekund. Hun er nærværende og ærlig, og det kan de unge mærke"
Jannie Carlsen, lærer, Nykøbing Falster
Hvor er du stærk at fortælle din historie så ærligt. Jeg fik gåsehud, men nu ved jeg, at jeg også godt kan komme igennem."
Ina, elev i 8. klasse
Puha ... Selvom jeg sad og tudede undervejs, var det et fantastisk foredrag. Så vigtigt et emne/budskab at komme ud med."
Ditte Jensen, lærer, Nordsjælland
Katja Berger er en meget engageret foredragsholder, der skaber eftertanke hos tilhørerne. Jeg kan varmt anbefale Katja Berger som foredragsholder."
Frantz Leander Hansen, AOF Herlev
-->