KENNETH BØGH ANDERSEN

Forfatter

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Bag om bøgerne

Med udgangspunkt i de bøger, der passer til målgruppen, fortæller Kenneth Bøgh Andersen levende og medrivende om de ideer, temaer og tanker, der ligger bag hans historier. Han fortæller om sin lange vej til at blive forfatter, om læse- og skriveglæde og om sin arbejdsproces. Kenneth vil også læse lidt op og besvare spørgsmål.

Har eleverne læst en specifik titel, tilrettelægges foredraget efter dette. Målet er at give eleverne en STOR portion læselyst kombineret med et humoristisk og spændende indblik i de tanker, der ligger til grund for Kenneth Bøgh Andersens bøger.

Eleverne vil blive klogere på, hvad det vil sige at være forfatter, og hvorfor bogen er så unik i forhold til andre medier, og deres nysgerrighed vil blive vakt i forhold til den helt særlige magi, der gemmer sig i de 28 bogstaver.

Om forfatteren: Kenneth Bøgh Andersen har skrevet over 50 bøger indenfor fantasy, gys og science-fiction, bl.a serien om Djævelens Lærling og Antboy, der også er filmatiseret. Senest har Kenneth gendigtet store gyserklassikere såsom Frankenstein og Dracula, og han har skrevet tv-serien Felix og Åmanden, der også er udkommet som bog, samt et opslagsværk over danske sagnvæsener.

Kenneth har modtaget adskillige priser, bl.a. Orla-prisen tre gange.

-->