LARS UDENGAARD

Foredragsholder, Improvisator og tryllekunstner

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Lars Udengaard har Innovation helt inde på livet, hver eneste dag som improvisations komiker. Når han ikke lige improviserer udvikler han læringsforløb, der bygger på visuel læring og innovation.

Lars Udengaard har været lærer i 10 år på skoler for elever, med særlige behov. Sideløbende har Lars en underholdningsvirksomhed, hvor han udover Impro Comedy tilbyder trylleshows. Med mere end 15 års erfaring i begge dele, er Lars Udengaard garant for et underholdende og levende foredrag.

Foredrag

Send forespørgsel

Hvad er Innovation og hvordan arbejder man innovativt?

En interaktiv oplevelse venter når I booker Lars Udengaard. Hvad er Innovation? og, hvordan arbejder man innovativt? Med udgangspunkt i det teoretiske omkring innovation og entreprenørskab, gøres det faglige levende ved at koble innovation til Impro Comedy. Dette gøres sammen med publikum, således, at den nye viden forankres i tilhøreren på en helt ny måde. Lars Udengaard forbinder dimensionerne i Innovation med 5 grundregler i Impro Comedy, som sikrer at improvisationen fører Jer videre, og I spiller hinanden gode. Dette gøres til stor morskab under foredraget sammen med publikum. Så bliv udfordret i måden I arbejder sammen på, med et foredrag om at arbejde innovativt. Sig ja til hinanden, spil hinanden gode, hav en fest med at fejle, lyt aktivt og se monsteret i øjnene. En ting er sikkert, I går derfra med nye indspark til måden, I arbejder sammen på.

Send forespørgsel

Workshop - Optimer samarbejdet

En workshop i Improvisation giver Jer værktøjer til at optimere jeres samarbejde. Der arbejdes med at acceptere alle bud og undersøge disse på en tryg og behagelig måde. Der oparbejdes en tryghed omkring at fejle, og på den måde spiller I hinanden gode. Når I er trygge og glade er I bedst.

Workshoppen varer 1-2 timer. (Max. 35 deltagere, ved flere kan jeg tage flere undervisere med)

 

Vor studerende var meget begejstrede. Meget inspirerende på en anderledes måde end traditionelle foredrag om innovation"
Morten Balterzen, Lektor EASJ Roskilde
I forbindelse med en konference i London, havde vi inviteret 75 kommunale konsulenter til faglige oplæg, hvor Lars Udengaard, stod for den sidste halvdel. Opgaven var at koble Lars´ kompetencer indenfor impro-comedy, sammen med hans erfaringer indenfor innovation og entreprenørskab i folkeskolen.

Det blev forrygende underholdning, hvor der ikke blev gået på kompromis med det faglige. Vores bekymringer, om det ene overskyggede det andet blev gjort til skamme, og der blev både grint og lyttet til gode råd og ideer til undervisning, hvor flere af gæsterne blev inddraget i forskellige situationer.

Jeg kan varmt anbefale Lars Udengaard, både til det sjove og det seriøse."
Dennis Grotrian Kamuk Jensen, Gyldendal Uddannelse
-->