MADPSYKOLOGERNE

Foredrag, workshops og kursusforløb

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Genvejen til psykisk sundhed og balance.

MadPsykologerne kobler psykisk trivsel direkte til den mad vi spiser og tager konsekvensen af den enorme betydning det har for vores psykiske velvære at være velnæret. MadPsykologernes vision og mission er at sikre, at mad og næring får en central rolle i vores forståelse af sundhed og sygdom. Herved skabes en genvej til at opnå psykisk balance og forebyggelse af ubalancer. MadPsykologerne omsætter viden om kost og psyke på en måde, så både børn og voksne selv kan øge deres handlekompetence; så børn og unge kan sendes endnu mere rustede ud på deres udviklingsfærd.

 

MadPsykologerne inspirerer, lærer og støtter virksomheder, institutioner og skoler i at løse kerneopgaven endnu bedre med viden om kostens centrale betydning. Dertil er de begge erfarne behandlere med fokus på at løse psykiske problematikker uden medicin.

Foredrag

Send forespørgsel

Genvejen til psykisk sundhed og balance

MadPsykologerne sætter, på en motiverende og uhøjtidelig måde, fokus på, hvad I som fagpersoner kan gøre for at skyde genvej til psykisk robusthed og stabilitet for netop jeres målgruppes trivsel.

Uanset om jeres målgruppe er børn, unge eller ældre indenfor normal eller specialområdet, kan MadPsykologerne øge Jeres viden om kost-krop-psyke og knowhow om kostens betydning for vores grundlæggende sundhed og trivsel.

Det kunne omhandle:

  • evne til koncentration og fokusering
  • brug af medicin (særligt psykofarmaka)
  • brug af kost og ernæring overfor personer med stress, depression eller angst
  • ønske om brud på uhensigtsmæssigt fødevareindtag
  • inspiration til udvikling af kostpolitik overfor særlige målgrupper

Madpsykologerne tilbyder foredrag, workshops og kursusforløb med fokus på den enkelte virksomhed, institution eller skole. Vi fokuserer på at omsætte den øgede viden om kost-krop-psyke, og involverer gerne køkkenaktiviteter i vores undervisning.

Vi holder meget gerne oplæg for børn på en sjov og tankevækkende måde, og gerne også deres forældre eller for personalet omkring dem.

-->