MUSIK FOR BØRN

Babyband, børnemusik, motorik og leg

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Bandet består af musikerne; Mads Stephansen (trommer/kor), Luise Føns (vokal/perkussion), Morten Overgaard Larsen (guitar/kor) og Anders Haaber (klaver/bas/kor). Sammen har de turneret Danmark tynd med hjemmebrygget musik og sjove lege for både børn, forældre, bedsteforældre og pædagoger.

Foredrag

Send forespørgsel

BABYDAG MED BABYBANDET

Et band for de mindste? Kan man det? Jep! Babybandet er designet i størrelse extra small, og vi spiller for såvel gående som kravlende børn.

Babybandet spiller musik og leger sanglege, der er skræddersyede til musikken, således at det styrker børnenes motorik. Sangene dækker hele et småbarns dag - fra morgenritualer, bleskift, afslapning og spisetid til tandbørstning og puttetid. Musikken er skrevet af Luise Føns og Anders Haaber og breder sig bl.a. ud over "Legesangen", "Hoppesangen", "Tandbørstesangen", "Madsangen" og "Sovesangen". Børn i alderen 0-5 år elsker at danse med, når Babybandet spiller op til fest og farver. 

Se en video fra Babydag med babybandet her. 

Babydag med babybandet kan mod et lavere honorar ligeledes bookes som DUO.

 

Send forespørgsel

BØRNEBANDITTERNE PÅ LEGEPLADSEN

Når Børnebanditterne går på scenen, sætter de en stor dyd i at levere musik over en bred genre og variere deres repertoire såvel som sceneperformance. 

Det er helt afgørende for Børnebanditterne at koncerterne er bygget op om et princip, hvor kultur inddrager børn samt en deltagelseskultur med et læringsperspektiv. Al tekst og musik er skrevet af Børnebanditterne, der alle fire er professionelle, og rutinerede musikere, med uddannelser fra konservatoriet m.fl. 

Koncerten På Legepladsen handler bl.a. om suset i maven i "Gyngesangen", om at hoppe op til skyerne i "Trampolinsangen", om at stå i kø ved rutchebanen i "Rutchesange" og om at flyve op i luften i "Ballonsangen. Bandet synger om venskaber, skænderier samt nye idéer og lege, der opstår på legepladsen. 

Den sprudlende energi fra legepladsen, tager vi med ind i koncertsalen og giver børn og voksne en uforglemmelig oplevelse, som samtidig er dagens motion. Der er derfor ikke tid til at slappe af, når Børnebanditterne leverer et show med musik i forskellige genrer og med masser af bevægelse og fagter til sangene, som altid modtages med stor glæde af børn i alderen 3-6 år. 

Se en video fra denne koncert her. 

Børnebanditterne på legepladsen kan mod et lavere honorar ligeledes bookes som DUO. 

-->