OLE FLEMMING PEDERSEN

Tidl. konsulent i Undervisningsministeriet, lærer og forfatter

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Ole Flemming Pedersen har stor både praktisk og teoretisk viden og erfaring indenfor børn, unge og opdragelse. En erfaring han på en humoristisk og nærværende måde deler ud af i sine foredrag.

Ole Flemming Pedersens foredrag handler overordnet om, hvordan man får børn, arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. Foredragene er efterspurgte i skoler, daginstitutioner, firmaer og foreninger i hele landet. Ole har med op mod 120 foredrag om året stor erfaring som foredragsholder. Han giver deltagerne en humoristisk og anderledes oplevelse, som både sætter gang i lattermusklerne og giver stof til eftertanke. Ole formår bl.a. med godmodig drilleri og provokation at få forældre til at se deres børns reaktioner i et nyt perspektiv. Oles store erfaring skinner igennem i hans inspirerende foredrag, som både appellerer til hjertet og forstanden.

Oprindeligt er Ole uddannet lærer. Efterfølgende har han videreuddannet sig på Danmarks Pædagogiske Universitet i pædagogik og psykologi. Ole er desuden seminarielektor og har tidligere fungeret som konsulent i Undervisningsministeriet.

Eksempler på steder, hvor Ole med sine foredrag har delt ud af sin pædagogiske erfaring og ekspertise, er Danmarks Skolelederforening, Novo Nordisk, Danfoss, HK, Lego og Dansk Ejendomsmægler Forening.

Foredrag

Send forespørgsel

FOREDRAG TIL INSTITUTIONER OG FORÆLDRE

I vores pressede og hurtigkørende hverdag er der stigende usikkerhed om, hvordan vi bedst muligt opdrager og udvikler vores børn. Vi vil gerne gøre det rigtige, men hvornår, hvordan og hvad skal man gøre som forældre? Pædagoger og andet fagpersonale kæmper hver dag for at få deres pædagogiske arbejde til at hænge sammen, men forældreopgaver skal de ikke påtage sig. Foredraget er uhøjtideligt og giver et billede af det at være barn, far, mor, bedsteforældre og professionel i en travl voksenverden.

I foredragene til institutioner og forældre kan Ole Flemming Pedersen belyse følgende emner:

  • Hvem bestemmer?
  • Opdragelse
  • Fælles holdninger og ansvar
  • Vanskelige børn
  • Mobning
  • Skæld ud
  • Sproget i en fuck-tid
  • Stresset hverdagsliv
  • Unges adfærd og vaner

Foredragene varer ca. en time. Der vil også være tid til spørgsmål, dialog og til at belyse konkrete pædagogiske værktøjer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev