OLIVER ZAHLE

Forfatter til børnebøger og manuskripter, instruktør, TV-personlighed, musiker og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Foredragsholder Oliver Zahle er komiker, satiriker, instruktør, tv-vært, musiker og manuskriptforfatter. Han er bl.a. kendt for at være en af de kreative kræfter bag Børneradio, Selvsving, De uaktuelle nyheder og Bertelsen.

I 1998 medvirkede Oliver Zahle i musikvideoen til Østkyst Hustlers' sang "Står Her Endnu" fra albummet Så Hold Dog Kæft fra samme år. Herudover har Oliver Zahle skrevet manuskriptet til flere børneprogrammer, bl.a. Sku du spørge fra nogen (som han desuden også var vært på), serien Max 2007 - 08, og børneteaterforestillingerme Fuld Af Løgn og Så Hold Dog Kæft. Oliver Zahle har desuden instrueret serien Pendlerkids, som er produceret i tre sæsoner til DR Ramasjang.

Oliver Zahle har skrevet flere børnebøger herunder Elefantstenen (2014), som længe lå på Politikens bestsellerliste, Ymerdrengen (2015) og Spiloppo (2016). Oliver Zahle har skrevet og instrueret kortfilmen Fremkaldt, med Ulrich Thomsen i hovedrollen. Filmen blev nomineret til en Robert for årets bedste kortfilm. Zahle var vært ved uddelingen af samme filmpris i 2014.

Herudover spiller Oliver Zahle trommer, og har medvirket som trommeslager på adskillige plader.

Et Oliver Zahle foredrag byder på inspiration og underholdning og er særligt populært til personalearrangementer. 

Foredrag

Send forespørgsel

KREATIVITET

Alle snakker om det. Men hvordan er man egentlig kreativ? Hvor kommer de originale ideer fra? Altså sådan rent praktisk? I dette stærkt underholdende foredrag fortæller Oliver Zahle om hemmeligheden bag den skabende proces. Med udgangspunkt i sit eget arbejde med satire og humor løfter Oliver sløret for arbejdet med at få folk til at grine. For det at være sjov, er noget af det, der stiller allerstørst krav til originaliteten. I dette meget inspirerende foredrag vender Oliver op og ned på din opfattelse af, hvad det vil sige at være kreativ. Du vil få værktøjer til at blive bedre til at få kreative ideer, både i dit arbejdsliv og i din hverdag - og frem for alt vil du komme til at grine en hel del.

Oliver Zahles foredrag om den kreative og humoristiske arbejdsproces er et foredrag, som – foruden at være sindssygt morsomt, levende og underholdende – også åbnede for nogle helt nye og overraskende perspektiver på, hvad der kan føre til nye ideer. Oliver fangede mig fra første sekund, fordi han både kom med en masse engagement og nogle vilde tanker og vinkler, som jeg tænker på den dag i dag."
Peter Borberg, journalist & forfatter
En skøn blanding af både film og oplæg. Og der er hjerne bag bl.a. om hvordan man kan finde kreativiteten i det, vi går og tænker på i vores hverdagen - det kunne jeg godt lide."
Mette Damgaard Bæk, kursist
Super inspirerende og meget vedkommende oplæg om kreativitet og humor, med en tydelig rød tråd mellem de forskellige satire-eksempler og fortællingen om skabende processer. Oliver Zahle fornemmede på fornem vis at skabe referencer til deltagernes arbejdsliv og opgaver, men tips og tricks til hvordan man skaber gode ideer, hvordan man afprøver om en ide er god, og hvordan man fører sin ide til handling. Vi kan meget varmt anbefale Oliver Zahle som en oplægsholder der giver både giver vitaminer til hjernen og et smil på læben."
Sune Kobberø, kommunikationsansvarlig i Efterskoleforeningen
-->