PHØNIX

Dansk folkemusik for hele familien

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Den prisvindende danske kvartet Phønix, har spillet folkemusik for børn og voksne fra Beijing til Toronto og fra Wien til Helsinki.

Efter mere end 1000 koncerter i hele verden, 8 CD udgivelser og mange års intens udforskning af dansk folkemusik, står de 4 musikere i Phønix i dag, som et af Danmarks mest levende og spændende folk band.

Med meget originale arrangementer og overbevisende fortolkninger af gamle danske folkeviser og sange, side om side med deres egne kompositioner, har Phønix skabt en moderne blanding af fortid og nutid.

Det imponerende line up består af den dragende sangerinde Karen Mose i front, side om side med den virtuose harmonikaspiller Jesper Vinther, den bundsolide og svingende basklarinetist Anja Præst og endelig den ekvilibristiske percussionist Jesper Falch som gruppens livlige rytmiske base.

Foredrag

Send forespørgsel

Koncert: Dansk folkemusik for hele familien.

Phønix præsenterer en sprællevende folkemusik-koncert og publikum trækkes med ind, i en spændende verden af iørefaldende melodier, drabelige sange og groovende rytmer, som er vokset direkte ud af den danske musikkultur.
Med deres helt unikke lyd og instrumenteringen; basklarinet, harmonika, percussion og sang, præsenterer Phønix en koncert fuld af energi, musikalitet, humor og et stærkt visuelt udtryk. Interaktion med publikum indgår naturligt i koncerten og de aktiveres altid med både sang, klap og bodypercussion.

Se en smagsprøve på koncerten her: https://youtu.be/nnkItXdPnC8

Koncerten kan både spilles som familiekoncert og for børn alene.  
Bandet kan tilpasse sig stort set alle spillesteder/locations både indendørs og udendørs.

Der gik kun et par minuter, sa var alle børn og samtlige voksne solgt. Det var et skoleeksempel pa en god koncert. Højt musikalsk niveau, et flow over koncerten med mange afvekslende skift fra fokus pa en musiker og et instrument til opmærksomhed pa alle instrumenter og deres indbyrdes sammenspil. Et charmerende orkester, som løfter en skoledag og efterlader børn og lærere med en uforglemmelig musikalsk oplevelse. Tak til Phønix! "
Birgite Boelt, Kulturformidler, UCS 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev