SANNE MUNK JENSEN

Forfatter, manuskriptforfatter og foredragsholder
Ønsker I at booste læselysten i udskolingen? Så er et forfatterbesøg med Sanne Munk Jensen et oplagt valg!

 

Sanne Munk Jensen (f. 1979) har skrevet en lang række af anmelderroste og prisbelønnede ungdomsromaner, både alene og sammen med andre forfattere som fx Kim Fupz Aakeson, Glenn Ringtved og Sarah Engell. Hun skriver desuden til film og TV og er vant til både at undervise og holde foredrag altid fra hjertet, med et glimt i øjet og uden moralsk løftede pegefingre.

Sanne er netop kendt for at skrive bøger, der rammer og afspejler de unges verden; alt sammen i øjenhøjde og i et sprog, som er de unges eget. Et forfatterbesøg med Sanne giver således både fornyet energi til læselysten, stof til samtalerne og næring til elevernes eget mod både til at stå ved sig selv og til at række hånden ud mod dem, der står alene og det, der tilsyneladende kan virke fremmed.

Med udgangspunkt i sine mange ungdomsbøger viser Sanne eleverne, at der er utallige måder at være et ungt menneske på, men at ingen er alene; der er altid andre, der har følt det samme før dig. Hun giver samtidig et personligt og levende indblik i livet som forfatter og fortæller ærligt om alt fra research til redigering og så er der altid god tid til spørgsmål!

Et foredrag med Sanne Munk Jensen varer ca. 1 ½ time og kan sammenstrikkes helt individuelt ud fra hvilke af hendes bøger, klassen har læst eller skal læse, og hvilke ønsker, I måtte have.

Det var – som altid, når vi har besøg af Sanne – et rigtig spændende foredrag, og eleverne fik et super godt indblik i nogle af de tanker, Sanne har gjort sig om sine historier. I den grad aktuelt for de unge mennesker!"
Hjørring Private Realskole
Nogle dage er bare magiske ... Eleverne var koncentrerede, og der var god spørgelyst efter en times foredrag, hvor Sanne Munk Jensen fortalte levende om sit liv som forfatter og om sine bøger."
Susanne Præstegaard Mikkelsen, Mariager Skole
I dag havde vores 8. og 9. årgang besøg af Sanne Munk Jensen - dét kan jeg i den grad anbefale. Fantastisk!"
Josefine Piihl, Tjørnegårdsskolen, Gentofte
Vi havde besøg af skønne Sanne Munk Jensen på Brøndby-Bibliotekerne, hvor hun holdt to super spændende oplæg for de store unger i 7.-9. klasse. Sikke en fantastisk dag!"
Eva Schelke, Børne- og Ungebibliotekar, Brøndby-Bibliotekerne
-->