SMILLA LYNGGAARD

Familierådgiver, forfatter og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Smilla Lynggaard er uddannet pædagog og har flere års erfaring som pædagog på dagbehandlingshjem og specialinstitutioner. Smilla har videreuddannet sig i ’Den professionelle samtale’ og konflikthåndtering, til skygge- og  relationscoach,  i mindfulness, samt som seminarleder ved den verdenskendte familieterapeut Jesper Juul. Hertil har hun tidligere været leder af Familielaboratoriet i samarbejde med samme.

Smilla arbejder ud fra den grundlæggende overbevisning, at der findes lige så mange gode måder at være forældre på, som der findes forældre. Det, som virker for naboen, virker måske ikke for dig og din familie og det er helt ok.

Derfor har Smilla sagt farvel til løftede pegefingre.

Smilla Lynggard er håndværker og praktiker, ved hvad der skal til for at skabe forandring, og har derfor også skrevet bogen: Slut fred med dit viljestærke barn- og dig selv!

Smillas speciale er børn med vrede og viljestærke børn med en masse power.

Foredrag

Send forespørgsel

FORÆLDRE OG HELT MENNESKE - FIND SVARENE I DIG SELV

Som forældre i dagens Danmark får vi fra alle sider utallige gode råd om, hvordan vi bedst opdrager vores børn. Den rigtige måde at opdrage på er ikke mere overleveret fra vores forældre, og det betyder, at vi hver især må skabe vores egen måde at være forældre på. Foredraget tager udgangspunkt i en stærk overbevisning om, at svaret ligger inden i dig selv.

Grundlæggende ønsker vi det samme af vores børn, som vores egne forældre ønskede af os: at de er glade, hører efter, spiser pænt og svarer ordentligt og vi har store forventninger til os selv som forældre. Men mens vi selv blev straffet eller sendt på værelset, hvis vi var sure og vrede, er mange af dagens forældre i tvivl om, hvad de skal stille op med børnenes stærke følelser.

Igennem foredraget vil der være fokus på redskaber, der kan bruges i en hverdag, og på hvordan man som forældre får familielivet til at fungere i en travl hverdag. Vi kommer omkring emner som grænsesætning, stærke følelser, konflikter, selvværd og selvtillid, mad og måltider, putning og søskende.

 

-->