SØREN JESSEN

Forfatter, illustrator, foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Søren Jessen har skrevet og illustreret bøger for alle aldre og i mange genrer. Lige fra småbørnsbøger og billedbøger over graphic novels og ungdomsromaner til romaner for voksne.

Søren Jessen er selvlært forfatter og illustrator og har udgivet en lang række bøger siden debuten i 1990. Da han har skrevet bøger til alle aldre, er han en efterspurgt foredragsholder til både indskolingen, mellemtrinnet, udskolingen og gymnasiet.

Søren Jessen er en levende og engageret fortæller, der aldrig læser op af sine bøger, men fortæller frit fra leveren om inspiration, proces, tanker og idéer med udgangspunkt i værker efter ønske både i forhold til tekst og illustration. Det hele suppleret med tegninger fra bøgerne, som vises på storskærm. Der kan også vises skitser og børnetegninger fra Jessens hånd, der absolut ikke indikerer nogen form for talent.

Der levnes altid plads til spørgsmål til sidst, og heldigvis findes der ingen dumme af slagsen.

Færdigstrikkede oplæg bruger Søren Jessen ikke rigtig. Han taler om de bøger, som man ønsker, han taler om, men man kan ønske særligt fokus på for eksempel graphic novels, tegning, noveller, bøger til bestemte aldersgrupper og den slags.

 

Søren Jessen er virkelig en god fortæller. Han fangede en med en behagelig stemme og lidt humor. Spændende at høre ham fortælle om hans bøger!"
Læreruddannelsen i Aalborg
Søren Jessen er god. God til bøger - og god til at holde oplæg."
Læreruddannelsen i Aalborg
Jeg var særligt enormt positivt overrasket over Søren Jessens oplæg! Fortælleevnen, han besidder på skrift, havde han i den grad også med sig i virkeligheden, og det var både interessant og levende at høre, hvilke tanker, der lå bag flere af hans værker, samt at få indblik i det procesmæssige ift. dét at få en idé fra tanke til et færdigt produkt."
Læreruddannelsen i Aalborg
-->