STINE KAPLAN JØRGENSEN

Ph.D., lektor og foredragsholder om mobning i skolen

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Ph.d. og lektor Stine Kaplan Jørgensen er uddannet fra Roskilde Universitetscenter og har en Ph.d. fra DPU, Århus universitet. Hun er ansat på KP, Læreruddannelsen, og er faglig leder for forskningssatsningen om Elever i udsathed.

Stine Kaplan Jørgensen er derudover en erfaren foredragsholder rundt omkring i landet med en særlig stor viden om mobning og interventioner. Stine har forsket i mobning i en længere periode og har specialiseret sig i viden om metoder mod mobning, med særligt fokus på magt og gruppesamtaler. Stine har været en del af forskningsgruppen eXbus (exploring bullying in schools), der har produceret ny og vigtig viden om mobning i skolen. 
 

Foredrag

Send forespørgsel

MOBNING I SKOLEN

Stine Kaplan Jørgensen holder inspirerende oplæg om bl.a. mobning som det udspiller sig bandt børn i skolen. Hvordan viser mobning sig på synlige og ikke-synlige måder? Hvad er baggrunden for, at mobning opstår? Hvilke begreber kan bruges til at forstå det komplekse fænomen, som mobning udgøres af? Udover at give et vidensløft om mobbeteorier kan Stines foredrag også rette fokus mod interventioner. Dels ved at introducere til faldgruber og centrale opmærksomhedspunkter for forebyggelse og interventionstiltag, dels ved at introducere til vigtige fund fra den internationale forskning på feltet, der udstikker nogle bestemte veje at gå.

Stine tilbyder også foredrag om emner som ondskab og klassiske socialpsykologiske eksperimenter.

-->