ANNE-MARIE DONSLUND

Forfatter, leder af litteraturfestivalen Odsherred Læser, leder af Forfatterskolen for unge, forperson i Skriveunderviser.

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Anne-Marie Donslund debuterede som BU-forfatter i 2003 og har siden skrevet en lang række bøger for børn og unge. Ved siden af skrivningen er hun ansat som kulturkonsulent i Odsherred Kommune, hvor hun bl.a. arrangerer Litteratur- og læsefestivalen Odsherred Læser og står bag Forfatterskolen for unge i Midt- og Vestsjælland.

Anne-Marie Donslund er forfatter til over 50 bøger, flere i samarbejde med andre som f.eks. Trine Bundsgaard, Inez Gavilanes og Tina Sakura. Hun har modtaget Blixenprisen, Klods Hans Prisen og Poul Johansens Kulturpris. Er cand.mag. i Idéhistorie og Æstetik og Kultur og har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur.

Foredrag

Send forespørgsel

Foredrag: Skriv dig glad

Jeg begyndte at skrive dagbog som barn, og en dag opdagede jeg, at jeg havde skrevet mig ind i en anden verden. En parallelverden hvor jeg holdt op med at tvivle på mine egne tanker men bare kunne lade fantasien og idéerne få frit løb, og jeg opdagede, at i den verden var jeg lykkelig.

Et 1-2 timers foredrag om at sige ja til de historier, der kommer til dig og med nedslag i de bøger, jeg har skrevet.

Målgruppen: Voksne, men kan også tilrettes børn og unge.

Send forespørgsel

Skriveværksted for børn og unge

Du er fyldt med historier, men hvordan kommer de ud? Skriveværksted tilpasset aldersgruppen, hvor deltagerne slipper sig selv løs og kommer i flow. Der vil være fokus på sansning, erindring og beskrivelse af følelser og tanker gennem sjove øvelser og overraskende vendinger.

Skriveværkstedet kan vare fra tre timer til fire dage.

Målgruppe: Børn og unge fra 11 år.

Send forespørgsel

Workshop: Erindringsskrivning

Du drømmer om at give dine efterkommere en bog med alle dine gode historier, dine minder, dine sejre og sorger, dine refleksioner over livet, din viden om forfædre og det, der var. Men når du skriver, bliver det fladt og kedeligt. For du mangler redskaberne til at folde historien ud. Dem får du på denne workshop, hvor vi skal arbejde med at dykke ned i fortidens nutid og huske sanseligt og lyve sandheden frem.

Fra to timer til flere dage.

Målgruppe: Voksne.

Send forespørgsel

Workshop: Skriv børnelitteratur

Du drømmer om at skrive bøger til børn og unge, men hvordan skal du gribe det an, og hvordan kan du redigere teksten, så den bliver sprød og spændstig? Det arbejder vi med på denne workshop, som tager udgangspunkt i realistisk børnelitteratur med et strejf af magi.

Fra to timer til flere dage.

Målgruppe: Voksne.

Send forespørgsel

Kulturarrangør

Hvordan starter du en festival, en forfatterskole, et folkemøde eller bare et godt kulturprojekt op? Hvordan bruger du den base, du står på, og finder du de rette samarbejdspartnere og får søgt de rigtige puljer?

Anne-Marie Donslund er ekspert i kulturelle sammenskudsgilder med mange aktører fra både skoler, dagtilbud, kultur- og erhvervsliv samt frivillige. Hun fortæller i foredraget, hvor let det i grunden er at stable meningsfulde arrangementer på benene. Foredraget tilpasses målgruppens ønsker og behov og kan også organiseres som en workshop.

-->