CARL QUIST-MØLLER

Forfatter, animator, dramatikker og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Carl Quist-Møller er både tegner, animator, trommeslager, forfatter, dramatikker, skuespiller og fortæller. Med sine mange talenter har Carl Quist-Møller brugt det meste af sit liv på at underholde børn og barnlige sjæle.

Carl er en blændende fortæller, der med mimisk humor tryllebinder sit publikum med egne originale historier. Carl er ligeledes kendt for Løgnehistorier, som blev udgivet af Gyldendal og vandt Danmarks Lærerforenings forfatterpris. Løgnehistorier var oprindeligt en række udsendelser i "Fjernsyn for dig", men Carl har siden ligeledes produceret Løgnehistorier til Ramasjang. Carl Quist-Møller kan fastholde en hel skole på 700 børn med disse løgnehistorier. 

Carl Quist-Møller blander de kunstneriske genre, tegner til fortællinger, udgiver musikfortællinger og optræder med visuelle fortællinger. Her kan han fx finde på at tegne live på storskærm til livemusik. Carl har formidlet forskellige musikgenrer for børn, lige fra symfoniorkestre og bigbands til mindre jazzorkestre.

I dag spiller Carl med bandet "De onde" og med to improvisations-duoer. I 2022 udgav han den prisbelønnede Læsepadden Pede på forlaget Gutkind, og i 2023 udkom billedbogsserien Sandkassen på samme forlag. I 2024 udkommer han med en roman på Gyldendal og instruerer en animeret tv-serie, der i løbet 2025 vil kunne ses på Minisjang og på kanaler i alle nordiske lande.

Foredrag

Send forespørgsel

Sjovt tegneundervisningsshow

Carl laver også workshops i tegning.

Han kan hurtigt lære publikum nogle tricks til at blive bedre til at tegne. En aha-oplevelse for både den øvede og helt utrænede tegner. Carl formidler dette på en sjov måde og kan samtidigt udvide med et underholdende foredrag om visual fortælleteknik.

Han har også udviklet et koncept, hvor han skaber 3 stk. 1 meter x 2 meter store pusleværker på skoler i samarbejde med elever og billedskolelærer.

Carl underviser i simpel animation. Et tegneshow/ en workshops, hvor Carl kan undervise et helt biografpublikum via et kamera på scenen, som projekterer hans streger op på det store lærred. Ikke digital tegning på Ipad, men gameldags papir og blyant.

Send forespørgsel

En koncert med Carl Quist-Møller

Carl Quist-Møller er også perkussionist og trommeslager og optræder i forskellige musikalske konstallationer fra instrumental-duoer til kvintetter. Genrerne er ofte instrumentale, jazz-, world- og soul-beslægtede. Men der er også vokal- og festbands. Der er bands, der spiller for børn, og bands, der spiller for voksne, og dem, der kan begge ting. 

Send forespørgsel

Løgneren Er Løs - for børn

Gennem et halvt liv har Carl udviklet et løgnehistorie-show, der kan opføres for alt fra mindre forsamlinger til festival scener eller fx underholde en hel skole på 700 elever fra 0. til 10. klasse i gymnastiksalen i 45 minutter. Forklædt som kirurg med speciale i fodsvamp udgiver han sig for at være sin egen dobbeltgænger, der aldrig lyver, og underholder denne brede målgruppe i op til en time, så selv skolelærerne ikke kan undertrykke deres grin.

Send forespørgsel

Løgneren Er Løs - for voksne

Selv om underholdning og kunst for børn har fyldt det meste af Carls virke, så har han også godt fat i underholdingen for voksne. Som historiefortæller vækker han den barnlige humor i publikum. Carls løgner-greb bliver også brugt på seminarer og til virksomhedsfester for voksne. Carl improviserer delvist, men skriver også skræddersyede løgnehistorie-foredrag, der tager udgangspunkt i virksomhedens hverdag, kunder eller produkter. Carl starter fx med at udgive sig for specialist på et beslægtet området eller som freelance konsulent til virksomheden, og herfra trækker han lytterne ud på en ejendommelig fortælling. Carl kan også næsten uhyggeligt og overbevisende udgive sig for at være firmaets nye direktør og skabe fis og ballade, for en stund. Løgnen vender virkeligheden på hovedet, skærper sanserne, og virksomheden opleves et øjeblik i et nyt perspektiv. 

-->