CARL QUIST-MØLLER

Forfatter, animator, dramatikker og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Carl Quist-Møller er både tegner, animator, trommeslager, forfatter, dramatikker, skuespiller og fortæller. Med sine mange talenter har Carl Quist-Møller brugt det meste af sit liv på at underholde børn og barnlige sjæle.

Carl er en blændende fortæller, der med mimisk humor, tryllebinder sit publikum med egne origiale historier. Carl er ligeledes kendt for "Løgnhistorier", som blev udgivet af Gyldeldal og vandt Danmarks lærerforenings forfatterpris. "Løgnhistorier" var oprindeligt en række udsendelser i "Fjernsyn for dig", men Carl har lige siden ligeledes produceret "Løgnhistorier" til Ramasjang. Carl Quist-Møller kan fastholde en hel skole på 700 børn med disse løgnhistorier. 

Carl Quist-Møller blander også de kunsteriske genre, tegner til fortællinger, udgiver musikfortællinger og optræder med visuelle fortællinger. Her kan han f.eks. finde på at tegne live på storskærm til livemusik. Carl har formidlet forskellige musikgenre for børn, lige fra Symfoniorkestre og bigbands til mindre jazzorkestre. Carl har spillet Jungejazz for børn med Djanzz, moderne tango musik med Tango orkestret. 

 

 

Foredrag

Send forespørgsel

Sjovt tegneundervisnings show

Carl laver også workshops i tegningen. 

Han kan hurtigt lære publikum nogle tricks til at blive bedre til at tegne. En aha-oplevelse for både den øvede og helt utrænede tegner. Carl formidler dette på en sjov måde, og kan samtidigt udvide med et underholdende foredrag om visual fortælleteknink. 

Han har også udviklet et koncept, hvor han skaber 3 stk. 1 meter x 2 meter store Pudsleværker på skoler i samarbejde med elever og billedskolelærer. 

Carl underviser i simpel animation - tegneshow/workshops, hvor Carl kan undervise et helt biografpublikum, via et kamera på scenen som projeterer hans streger op på det store lærred, ikke digital tegning på Ipad, men gameldags papir og blyant. 

Send forespørgsel

To genrationer i fantasiens tjeneste

Flemming og Carl Quist-Møller tegner og fortæller om Cykelmyggen. Om at lege abe i skolentiden og om skabelsen af Jungledyret Hugo, og så spiller de en far-søn trommeduel.

Send forespørgsel

Løgneren Er Løs - for børn

I gennem et halvt liv har Carl udviklet et løgnehistorie-show, der kan opføres i mindre forsamlinger til festival scener, eller fx underholde en hel skole på 700 elever fra 0-10 i gymnastiksalen i 45 minutter. Forklædt som kirurg med speciale i fodsvamp, udgiver han sig for at være sin egen dobbeltgænger, der aldrig lyver, og underholder denne brede målgruppe i op til en time, så selv skolelærerne ikke kan undertrygge deres grin. 

Send forespørgsel

Løgneren Er Løs - for voksne

Selv om underholdning og kunst for børn har fyldt det meste af Carls virke, så har han også godt fat i underholdingen for voksne. Som historiefortæller vækker han den barnlige humor i publikum. Carls løgner-greb bliver også brugt på seminarer og til virksomhedsfester for voksne. Carl improviserer delvist, men skriver også skræddersyet løgnehistorie-foredrag, der tager udgangspunkt i virksomhedens hverdag, kunder eller produkter. Carl starter fx med at udgive sig for specialist på et beslægtet området, eller som freelance konsulent til virksomheden, og herfra trækker han lytterne ud på en ejendommelig fortælling. Carl kan også næsten uhyggeligt og overbevisende udgive sig for at være firmaets nye direktør og skabe fis og ballade, for en stund. Løgnen vender virkeligheden på hovedet, skærper sanserne og virksomheden opleves et øjeblik i et nyt perspektiv. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev