\"Far, mor … og børn\" er en billedbog, som fortæller små historier og stiller spørgsmål om livet i familien, som kan få tankerne og samtalerne til at brede sig ud hos børn.

På hver side skildrer forfatteren og illustratoren små nye historier, som giver anledning til tanker og viderebygning på historierne. Disse små historier kan på magisk vis starte små filosofiske samtaler om, hvordan man selv har det eller godt kunne tænke sig at have det i sin egen familie. Det er både små helt jordnære illustrationer og nogle, som giver anledning til dybere og sværere emner.

Det er en fremragende bog til at snakke om forskellighederne i vor tids familiesammensætninger, og den kan meget nemt indgå i en pædagogisk hverdag, hvor børn kan være ramt af skilsmisse, dødsfald eller have familiesammensætninger eller hverdage, som ikke ligner alle andres.

Samtidig kan den tages med ind i terapirummet, hvis man arbejder med børn, og er på magisk vis med til at åbne op for nogle af de ting, der kan være svære at snakke om for det er jo bare en bog med historier i, som muligvis ligner ens egen

Jeg kan på det varmeste anbefale Far, mor og børn og nyder at bruge bogen i mit arbejde med børn både som pædagog og som terapeut.

Skønlitteratur
Gyldendal
Karen Glistrup og Pia Olsen
60
Lena Ringkow Petersen
27. marts 2018

Seneste anmeldelser

Fannis farver 1-10
Skønlitteratur
Tordenhuset
Skønlitteratur

Tilmeld dig vores nyhedsbrev