Dinosaurer fascinerer. Og man bliver altid imponeret af, hvor store, vilde og flotte de dyr var. \'Scan og lær: Dinosaurer\' er en info-bog om Jordens tidlige kæmper, og den er fyldt med en masse fakta om de forskellige typer af dinosaurer.

Der er der på ingen måde noget nyt i en bog med en masse fakta om dinosaurer, men som titlen antyder, er konceptet med denne bog, at man kan komme ind under uden på de mægtige dyr og lave en røntgenbillede af de forhistoriske kæmper. Det foregår konkret ved at skubbe et stykke pap henover et billede af en dinosaur. Et mellemlagspapir sørger for, at man ser dyrenes knogler. Ganske godt fundet på og en ny form for interaktivitet i bøger. Man kan dog frygte, at det ret hurtigt bliver kedeligt at studere knoglerne.

I og med at bogen er en info-bog, bliver det til en bog, man bladrer i og går på opdagelse i uden nogen fast kronologi. Der er måske for mange informationer med om hver art, for man drukner hurtigt og mister overblikket.

Overordnet set er det en grafisk flot bog med tiltalende billeder, der giver et godt indtryk af dinosaurerne og deres verden.

Målgruppen er skoleparate børn.

Faglitteratur
Carlsen
Anna Claybourne
30
Christoffer Boserup Skov
7. marts 2017

Seneste anmeldelser

Forvandling
Skønlitteratur
Robotic rapsody
Skønlitteratur
Frisk luft
Skønlitteratur
-->