Denne børnebog har med sit indhold mange gode informationer og motiverer børnene til at lære om dyrelivet, generelt ophavssted/oprindelse og naturen.

Børn fra seksårsalderen vil være i stand til at læse bogen, tænke over spørgsmålene og svare på nogle af dem.

Der er selvfølgelig svar til alle spørgsmålene i en rubrik med henvisning til det enkelt dyr.

Der er en samling af mange forskellige dyr fra hele verden, hvilket gør, at børn kan få kendskab til dyrene i hele verden, hvilket er med til at udvide deres viden. Dyr som er sjældne, dyr der er smukke og vilde mm.

Denne bog kan bruges i skoler, klubber og daginstitutioner til en god og spændende aktivitet, hvor lærere og pædagoger kan bruge quizzen til en leg, konkurrence og ikke mindst til at udvide børns viden i form af en del af undervisning.

Det er helt sikkert, at de voksne ikke selv kender alle svarene på spørgsmålene, derfor vil det være en fantastisk aktivitet for børn og voksne. En bog der er sjov, lærerig, og et arbejdsredskab, især for børn før skolealderen, som kan give dem en god ballast i rygsækken, når de kommer i skole. 

Denne bog vil også være en fantastisk gave til børnene, som kan få hele familien samlet på en god måde.

De lidt større børn kan selv læse bogen og få gavn af bogens indhold eller konkurrere om deres viden med jævnaldrende eller de voksne. 

Denne bog tager udgangspunkt i både vilde og tamme dyr, og i slutning af bogen er der henvisning til andre dyrebøger, som forfatteren har skrevet, hvis man vil vide yderligere om nogle bestemte dyr eller deres funktioner i naturen som vilde og i byerne som tamme.  

Denne bog kan med fordel have en plads i institutioner og skoler og kan bruges som en del af de pædagogiske læreplaner, idet der er samlet mange lærerige informationer i bogen, da den er sjov og lægger op til konkurrence blandt børn og voksne. 

Generelt er bogen så spændende, at man bliver draget ind i dyreverden og til tider kan have svært at lægge den fra sig.

Skønlitteratur
Carlsen
Sebastian Klein
2016
Pouran A. Rastehkenari
7. august 2019

Seneste anmeldelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev