Profiler

Find den rette foredragsholder til dit næste arrangement. Pædagogen.dk tilbyder en lang række dygtige og engagerede oplægsholdere med stor ekspertise indenfor det pædagogiske felt.
Find en foredragsholder

Anmeldelser

Lad dig inspirere af vores store samling af anmeldelser af både fag- og skønlitteratur. Vi lægger løbende nye anmeldelser af spændende pædagogisk materiale på siden, så følg med her.
Læs anmeldelser

Artikler

Pædagogen.dk tilbyder en stor samling af inspirerende artikler med pædagogisk indhold. Du finder desuden inspiration i form af presseklip og beskrivelser af pædagogiske opgaver og aktiviteter.
Læs artiklerne

Velkommen til pædagogen.dk

Pædagogen.dk en en vidensportal for pædagoger, pædagogstuderende og lignende fagpersonale indenfor det pædagogiske felt. Pædagogen.dk samarbejder med en lang række dygtige og anerkendte foredragsholdere og kursusledere indenfor de pædagogiske emner. Vores fokus er på formidling af kontakten mellem vores oplægsholdere og dig, der ønsker lærerige, underholdende og tankevækkende foredrag til dit næste arrangement.

FIND FOREDRAGSHOLDER

Pædagogen.dk tilbyder en lang række informationer om oplægsholdernes ekspertise og erfaringer, så du har mulighed for at finde netop de kompetencer og de specifikke emner, du leder efter. Fælles for oplægsholderne på Pædagogen.dk er, at de alle har viden og erfaring at tilbyde indenfor det pædagogiske område.

Alle profiler

MIKALA PHILIP BJERG OG KIRSTEN KORTBEK
Foredragsholdere og undervisere
HELENE HAUGAARD
Foredragsholder og chefkonsulent ved Center for Digital Dannelse
JENS PETER MADSEN
Historiefortæller og foredragsholder
AHMET DEMIR
Cand. Pæd. og eksamineret terapeut i eksistentiel psykoterapi og foredragsholder
FORÆLDREUDDANNELSEN.DK v. BENEDICTE FRÖLICH OG FRANK GORMSEN
Forfattere, foredragsholdere og stiftere af bl.a. Forældreuddannelsen.dk samt HIGHER WORTH (NGO)
OLE RASMUSSEN
Leder af Muskelsvindsfondens Center for Frivillighed og Ledelse
EMIL NYGÅRD
Professionel spoken word artist
RIKKE BILLE
Trivsel, de gode fællesskaber og forebyggelse af mobning
GRETHE LINDBJERG SØRENSEN
Teenagecoach, uddannelsesvejleder og foredragsholder
LONNIE LIV
Familiekonsulent, projektkoordinator, forfatter og foredragsholder
ALLAN JØRGENSEN
Folkeskolelærer, personlig træner og presserådgiver.
CAMILLA SEMLOV
Socialrådgiver, soc.d., børn og unge, forfatter

Seneste blogindlæg

28. februar 2018
Peter Solberg Dirksens mission er at italesætte selvskade blandt børn og unge. Peter er forfatter til den anmelderroste ungdomsroman “Cutter”, der er blevet til i samarbejde med Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Tirsdag d. 6. marts kan du opleve Peter og LMS på Danmarks Læringsfestival. Se flere detaljer nedenfor.

Fakta og myter om selvskade

Selvskade er et stigende problem blandt unge og en del af dagligdagen i landets ungdomsinstitutioner. Flere og flere mennesker skader sig selv med vilje for at lindre psykisk smerte, og specielt blandt unge er selvskade i dag et stort offentligt sundhedsproblem. Hver 5. ung i 9. klasse og gymnasiet har skadet sig selv mindst én gang. Men selvom selvskade er udbredt, er det stadig tabubelagt og omgærdet af myter.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade LMS indgik i 2017 et spændende samarbejde med forfatter og foredragsholder Peter Solberg Dirksen, der har skrevet den anmelderroste ungdomsroman Cutter for at sætte selvskade på dagsordenen og bryde tabu omkring selvskade.

Det værste, man kan gøre, er ingenting

LMS har i samarbejde med folkeskole- og gymnasielærere med speciale i dansk, pædagogisk psykologi og i at arbejde med udsatte unge, udarbejdet undervisningsmateriale til Cutter, der er gratis tilgængeligt på foreningens hjemmeside. Brug ungdomsromanen og undervisningsmaterialet til at øge ikke kun de unges viden om selvskade, men også de voksnes, da uvidenhed om det svære emne er skadeligt for alle parter. 

Danmarks Læringsfestival og Skolemessen i Århus 2018

Du kan opleve LMS og Peter på Danmarks Læringsfestival den 6. marts fra klokken 14.15-15.00 i lokale 17, hvor de fortæller om årsager til og forebyggelse af spiseforstyrrelser og selvskade, ligesom du kan opleve LMS og Peter til Skolemessen i Århus den 18. 19. april til en paneldebat om selvskade, hvor også Lisbeth Zornig deltager.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev