Profiler

Find den rette foredragsholder til dit næste arrangement. Pædagogen.dk tilbyder en lang række dygtige og engagerede oplægsholdere med stor ekspertise indenfor det pædagogiske felt.
Find en foredragsholder

Anmeldelser

Lad dig inspirere af vores store samling af anmeldelser af både fag- og skønlitteratur. Vi lægger løbende nye anmeldelser af spændende pædagogisk materiale på siden, så følg med her.
Læs anmeldelser

Artikler

Pædagogen.dk tilbyder en stor samling af inspirerende artikler med pædagogisk indhold. Du finder desuden inspiration i form af presseklip og beskrivelser af pædagogiske opgaver og aktiviteter.
Læs artiklerne

Velkommen til pædagogen.dk

Pædagogen.dk en en vidensportal for pædagoger, pædagogstuderende og lignende fagpersonale indenfor det pædagogiske felt. Pædagogen.dk samarbejder med en lang række dygtige og anerkendte foredragsholdere og kursusledere indenfor de pædagogiske emner. Vores fokus er på formidling af kontakten mellem vores oplægsholdere og dig, der ønsker lærerige, underholdende og tankevækkende foredrag til dit næste arrangement.

FIND FOREDRAGSHOLDER

Pædagogen.dk tilbyder en lang række informationer om oplægsholdernes ekspertise og erfaringer, så du har mulighed for at finde netop de kompetencer og de specifikke emner, du leder efter. Fælles for oplægsholderne på Pædagogen.dk er, at de alle har viden og erfaring at tilbyde indenfor det pædagogiske område.

Alle profiler

CAMILLA WANDAHL
Børnebogsforfatter og foredragsholder
LAILA COLDING LAGERMANN
Ph.D. i pædagogisk psykologi, forfatter og foredragsholder
GRETHE LINDBJERG SØRENSEN
Teenagecoach, uddannelsesvejleder og foredragsholder
PIA KONSTANTIN BERG
Forfatter, journalist og medstifter af Foreningen for børn med angst
PETER SOLBERG DIRKSEN
Forfatter og foredragsholder
INGE TEMPLE
Relationskompetence og tilknytning
RIKKE THOR
Sexologisk Counsellor, Seksualunderviser og Sygeplejerske
CHARLOTTE BRØNSTED
Konsulent, underviser og pædagogisk supervisor
RIKKE BILLE
Trivsel, de gode fællesskaber og forebyggelse af mobning
JOHN MEJLGREN
Coach, forfatter og foredragsholder
CAMILLA BRØRUP DYSSEGAARD
Lektor, ph.d. og leder af Dansk Clearinghouse, Aarhus Universitet
VERDENS BEDSTE DANSKE SKOLE
Undervisere, erhvervsdrivende, læringsekspert og foredragsholdere

Seneste blogindlæg

28. februar 2018
Peter Solberg Dirksens mission er at italesætte selvskade blandt børn og unge. Peter er forfatter til den anmelderroste ungdomsroman “Cutter”, der er blevet til i samarbejde med Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Tirsdag d. 6. marts kan du opleve Peter og LMS på Danmarks Læringsfestival. Se flere detaljer nedenfor.

Fakta og myter om selvskade

Selvskade er et stigende problem blandt unge og en del af dagligdagen i landets ungdomsinstitutioner. Flere og flere mennesker skader sig selv med vilje for at lindre psykisk smerte, og specielt blandt unge er selvskade i dag et stort offentligt sundhedsproblem. Hver 5. ung i 9. klasse og gymnasiet har skadet sig selv mindst én gang. Men selvom selvskade er udbredt, er det stadig tabubelagt og omgærdet af myter.

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade LMS indgik i 2017 et spændende samarbejde med forfatter og foredragsholder Peter Solberg Dirksen, der har skrevet den anmelderroste ungdomsroman Cutter for at sætte selvskade på dagsordenen og bryde tabu omkring selvskade.

Det værste, man kan gøre, er ingenting

LMS har i samarbejde med folkeskole- og gymnasielærere med speciale i dansk, pædagogisk psykologi og i at arbejde med udsatte unge, udarbejdet undervisningsmateriale til Cutter, der er gratis tilgængeligt på foreningens hjemmeside. Brug ungdomsromanen og undervisningsmaterialet til at øge ikke kun de unges viden om selvskade, men også de voksnes, da uvidenhed om det svære emne er skadeligt for alle parter. 

Danmarks Læringsfestival og Skolemessen i Århus 2018

Du kan opleve LMS og Peter på Danmarks Læringsfestival den 6. marts fra klokken 14.15-15.00 i lokale 17, hvor de fortæller om årsager til og forebyggelse af spiseforstyrrelser og selvskade, ligesom du kan opleve LMS og Peter til Skolemessen i Århus den 18. 19. april til en paneldebat om selvskade, hvor også Lisbeth Zornig deltager.


 


Peter Solberg Dirksen
Forfatter og foredragsholder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev