Profiler

Find den rette foredragsholder til dit næste arrangement. Pædagogen.dk tilbyder en lang række dygtige og engagerede oplægsholdere med stor ekspertise indenfor det pædagogiske felt.
Find en foredragsholder

Anmeldelser

Lad dig inspirere af vores store samling af anmeldelser af både fag- og skønlitteratur. Vi lægger løbende nye anmeldelser af spændende pædagogisk materiale på siden, så følg med her.
Læs anmeldelser

Artikler

Pædagogen.dk tilbyder en stor samling af inspirerende artikler med pædagogisk indhold. Du finder desuden inspiration i form af presseklip og beskrivelser af pædagogiske opgaver og aktiviteter.
Læs artiklerne

Velkommen til pædagogen.dk

Pædagogen.dk en en vidensportal for pædagoger, pædagogstuderende og lignende fagpersonale indenfor det pædagogiske felt. Pædagogen.dk samarbejder med en lang række dygtige og anerkendte foredragsholdere og kursusledere indenfor de pædagogiske emner. Vores fokus er på formidling af kontakten mellem vores oplægsholdere og dig, der ønsker lærerige, underholdende og tankevækkende foredrag til dit næste arrangement.

FIND FOREDRAGSHOLDER

Pædagogen.dk tilbyder en lang række informationer om oplægsholdernes ekspertise og erfaringer, så du har mulighed for at finde netop de kompetencer og de specifikke emner, du leder efter. Fælles for oplægsholderne på Pædagogen.dk er, at de alle har viden og erfaring at tilbyde indenfor det pædagogiske område.

Alle profiler

ANETTE STRAADT
Sygeplejerske, sundhedsplejerske, foredragsholder, forfatter og indehaver af æblebørn.dk
LISBET VESTERGAARD
Cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling
JØRGEN LYHNE
Neuropsykolog, lektor og ekspert i trivsel og gode læringsmiljøer
SINE PENTHIN GRUMLØSE
Ph.D., forfatter og foredragsholder
LOTTE KASPERSEN
Selvstændig konsulent og vejleder med speciale i ADHD
CIRKUS PANIK MED POUL STEEN
Foredragsholder og underviser i cirkus
KAREN NØRBY
Ernæringsterapeut, forfatter og foredragsholder
SUNNY STARGAARD
Konsulent, lærer, inklusionsleder og foredragsholder
TOMMY LYNNERUP
Forældrecoach og foredragsholder
RYTMIKBANDITTERNE
Underviser i rytmik, musik- og bevægelseslege
EMIL NYGÅRD
Professionel spoken word artist
CHRISTIAN AZIZ
Forfatter, foredragsholder og sprogofficer

Seneste blogindlæg

25. april 2018
Forestil dig at din teenagedatter eller -søn sidder inde på sit værelse og er dybt ulykkelig over at være blevet forladt af sin første og største kærlighed.
Ud gennem dørens sprækker til teenageværelset siver den mørkeste musik ud blandet med dyb ulykkelighed og manglende tiltro til, at kærligheden nogensinde vil komme igen.

Hvad gør en far eller mor? Med den største kærlighed til sit store barn ønsker man at reducere smerten, så de kan rejse sig op, skifte musikken ud og træde ud i livet og livsglæden igen.

Så vi trøster og inddrager al vores livserfaring i forsøget på at berolige og fjerne smerten og siger: Der kommer en ny og bedre kæreste til dig!

Forestil dig, at du er 15 år. Din første og største kærlighed har lige slået op, og din verden er i ruiner. Du er ulykkelig, såret, i sorg, opgivende og ser et lang og kærlighedsløst liv foran dig.

Du har buret dig inde på dit værelse. Spiller den sorteste musik, som passer til din sindsstemning, mens du skiftevis græder og bander over smerten du føler lige nu.

Så kommer dine forældre ind, sætter sig ned, og siger Der kommer en ny og bedre kæreste til dig. Du ved det ikke endnu, men sådan skal det nok gå!

Er det hvad du har brug for? NEJ! Dette velmenende forsøg på at trøste ender i værste fald med, at du opgiver at kunne betro dine følelser til dine forældre, fordi du har gjort dig erfaringen med, at de ikke møder dig, der hvor du er

Så uanset hvor gerne vi vil tage smerten fra vores barn, er trøst ikke at berolige og sætte plaster på. Det er først og fremmest at kunne være sammen med det menneske, som er i stor sorg, tvivl, angst eller utryghed. At kunne være sammen med sit barn, holde om det, sætte sig i barnets sted uden at overtage dennes følelser og selv kunne bære, at den man elsker pt. har store og svære følelser.

Hør mere om dette emne i foredraget Sådan styrker du dit barns selvværd anerkendende opdragelse


Tina Espander
Psykolog, lærer og foredragsholder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev