LOTTE PAARUP

Fysioterapeut, forfatter og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Lotte Paarup lever af at lære danskerne at trække vejret bedre. Hun underviser en bred gruppe af fagpersoner om åndedrættets store skattekiste, både for børn og voksne. At have åndedrættet med i den pædagogiske hverdag kan gøre en kæmpe forskel på mange områder.

Ved at have fokus på åndedrættet i den pædagogiske hverdag, vil du straks kunne mærke en forskel både fysisk og mentalt, fx i form af et større nærvær, evne for ro og overblik eller bare mere energi. Lotte er kendt for hendes levende og grundige formidling med et smil på læben. Hun brænder ganske enkelt så meget for emnet, at du ikke kan lade være at læse og følge med.

Det er i dag ved at være alment kendt, at åndedrættet ikke længere kan overses, når det handler om at være sund i både krop og sind. Flere og flere opdager, at det netop er her, de finder nøglen til at få det bedre på en bred vifte af områder. At fungere optimalt og med et velreguleret nervesystem, kræver kontakt til åndedrættet.

Lotte Paarup er oprindeligt uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop. Hun har foretaget sig meget, siden hun for 20 år siden begyndte rejsen ind i formidling af krop og bevægelse. I er omdrejningspunktet, det som ligger dybest af alt, nemlig åndedrættet. Lotte har lavet tv og udgivet en række bøger og dvd'er om træning, sundhed og velvære for hele familien, herunder tre bøger og tre dvd'er/downloads om åndedrættet.

Foredrag

Send forespørgsel

ÅNDEDRÆTTET - et fantastisk redskab i den pædagogiske hverdag

I dette foredrag om åndedrættet vil åndedrætsekspert Lotte Paarup fokusere på Åndedrættet som et fantastisk redskab i den pædagogiske hverdag

Åndedrættet er gratis, altid lige ved hånden, og ikke mindst det mest effektive redskab til at regulere nervesystemet og dermed funktion samt adfærd. Det gælder for alle, børn og voksne, unge og ældre, som alle!

Lotte Paarups tilgang til åndedrættet er meget jordnær, og hun arbejder ud fra kroppens anatomi og fysiologi. Hendes formidling er praktisk orienteret, og der er altid noget at gribe fat i som deltager. Formålet med foredraget er dels at klæde deltageren på indenfor åndedrættet store magt i kroppen. Og samtidig at skabe oplevelser med åndedrættet. Derudover er der også fokus på, hvordan du helt lavpraktisk kan gå i gang. Lotte er frem for alt ekstremt inspirerende og har en evne for at formidle kompliceret stof let og enkelt.

Foredraget henvender sig til alle, og alle personer, institutioner, virksomheder, foreninger mv. kan booke foredraget. Uanset baggrund vil du få personligt eller professionelt udbytte af foredraget.

Et foredrag kan afholdes i traditionel foredragsform eller som en workshop med fokus på den praktiske del. Dog vil teoretiske oplæg altid indeholde øvelser og medvirken undervejs. Længden kan også tilpasses efter ønske, og en hel dag kan sagtens fyldes kvalitativt ud, hvis dette er ønsket. Lotte kan også efter aftale skræddersy et foredrag omkring et bestemt emne indenfor åndedrættet.

Tidligere deltager:

Lotte ved, hvad hun taler om! Hun besidder en entusiasme og evne for at formidle sit emne, som du skal lede længe efter. Og så formår hun at formidle åndedrættet, så ALLE kan være med meget pædagogisk, underholdende og med det samme anvendeligt for deltagerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev