ALLAN JØRGENSEN

Folkeskolelærer, personlig træner og presserådgiver.
Allan Jørgensen er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med en bachelor i idræt med erfaring som træner og underviser i folkeskolens udskoling og talentidrætsskole samt som sportschef på en idrætsefterskole.

Herudover har han været ansat på Bjarne Riis´cykelhold, Team Saxo Bank, fra 2009-2014 samt hos Team CULT Energy i 2015 og i øjeblikket hos Bjarne Riis' to nye cykelhold Team VIRTU Cycling og Team Waoo.

Han har derfor stor erfaring med at arbejde med læringskultur, talentudvikling og dannelsesprocesser på flere forskellige niveauer lige fra udskolingselever og idrætstalenter til OL- og VM-guldvindere. Hans ærinde er, gennem forandrede læringskulturer, at skabe hele mennesker, der kan føle succesfulde i deres hverdag som mennesker og som kan indgå i sociale eller professionelle fællesskaber.

Foredrag

Send forespørgsel

Kulturel og social dannelse

Foredraget handler om kulturel og social dannelse, læringskultur og nænsomhedstendenserne i folkeskolen og i samfundet. Foredraget provokerer vores forestilling om vigtigheden af trivsel som forudsætning for læring og stiller spørgsmålstegn ved tidens krænkelseskultur.

Hvordan gør vi børnene robuste, vedholdende, socialt kompetente, og hvordan forbedrer man evnen til behovsudsættelse og selvdisciplin?

 

Foredraget er målrettet forældre, undervisere, pædagoger og trænere.

Send forespørgsel

Projekt 'De Få Rå'

Projektet, De Få Rå er målrettet udskolings- og efterskoleelever og varer 24 timer.

Eleverne fratages mobiltelefoner, penge, ur og har kun sig selv og hinanden som hjælp til at overkomme fysisk og mentalt pres i naturen. Her er distancen til de voksne maksimal og afstanden mellem eleverne minimal. Eleverne kan udgå undervejs. Til sidst står der blot De få rå tilbage.

Projektet øger sammenholdet, og det træner vedholdenhed, behovsudsættelse og selvdisciplin i en ultimativ undskyldningsfri zone, hvor nær-livs-oplevelsen bliver et minde for livet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev