ANNETTE BJERGFELDT

Forfatter, sangskriver og sangerinde

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Annette Bjergfeldt er forfatter og Grammy-nomineret sangskriver/sangerinde. Hun deler sin store erfaring med sangskrivning og leg med ord og lægger i sine foredrag fokus på, hvordan vi kan opmuntre børn til at bruge poesien og sproget.

Annette Bjergfeldt er forfatter til bogen Kogebog for sangskrivere - en inspirationsbog, udgivet seks album og tre anmelderroste børnebøger om pigen BØRSTE. Annette Bjergfeldt har de sidste 20 år undervist børn og voksne i at udtrykke sig musikalsk og originalt. Hun har skrevet salmer med både Fangekoret i Vridsløselille og årets konfirmander. Coachet MGP-vindere og fået sine sange sunget i både X-faktor og Voice Junior. Hun er ambassadør for KODAs Skolekontakt i sangskrivning - og for det landsdækkende projekt Ordet Fanger, om at få børn til at læse mere.

Et Annette Bjergfeldt foredrag på 1,5 time og en- eller flerdages workshop kan aftales individuelt efter specifikke ønsker. 

Foredrag

Send forespørgsel

SPROGFABULATORIET

- Et kik ind i børns sproglige pulterkammer.

"Du synger som en elefant, der lige har set en gyserfilm!"

"Frygten sover med åbne øjne"

"Kan roser svømme?"

Børn har fri adgang til den rene poesi og raketopsendelser af sproget.

Hvordan vander og nurser vi denne unikke skaberkraft, så den bliver ved med at være en del af børns sproglige råderum? Styrker den glæde og kraft, de har som mennesker, når de har ord for alle nuancerne i en kompleks verden? En rigdom, der let går tabt i vores stærkt sms-prægede kommunikation.

SPROGFABULATORIET er et levende og humoristisk foredrag, der tager børns sprogblomster dybt alvorligt. Annette Bjergfeldt vil dele sine 20 års erfaringer med at få børn til at udtrykke sig med både pondus og personlighed. Hun indlægger små skrivelege og sproginspiration undervejs - konkrete ideer I kan tage med jer og direkte overføre til jeres eget arbejde med børn.

Annette tilbyder også en- eller flere dages workshops. Enten med fokus på sproget og det at skrive egne tekster eller på at skrive jeres egne nye sange.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev