BIRGITTE ALBÆK PEDERSEN

Privatpraktiserende læse- og talepædagog

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Birgitte er uddannet Cand.Mag. i Audiologopædi (tale-hørepædagog) ved Syddansk Universitet, tilbage i 2011. Efterfølgende er hun også uddannet som læsepædagog ved Københavns Universitet.

Begge uddannelser bliver dagligt brugt i arbejdet som privat talepædagog og læsepædagog i Birgittes eget firma 'Mit Barns Sprog'.

Birgitte har speciale i børns sproglige udvikling, samt eventuelle vanskeligheder og forsinkelser. Derudover har Birgitte også speciale i bilingualisme, tosprogethed, hvilket selvfølgelig inkluderer en stor viden om udvikling af dansk som andetsprog, samt kulturelle elementer i hverdagen.

Foredrag

Send forespørgsel

Foredrag om apps og iPads

Apps, iPads og tablets kan virkelig dele vandene! Jeg hører til dem, som gerne vil bakke om at iPaden og tilhørende apps kan have en rigtig god indflydelse på børnenes særligt sproglige udvikling. Jeg elsker at fortælle om, hvordan både børn og voksne kan få allermest ud af iPaden, og selvfølgelig med hvilke apps.

Jeg bruger personligt iPaden og forskellige veludvalgte apps rigtig meget i undervisningen og samværet med børnene. iPaden må selvfølgelig ikke fylde det hele, men det er der jo ikke noget der skal. Brugt strategisk kan iPaden og udvalgte apps være en gave for barnet.

Jeg har fundet mange forskellige apps, som kan hjælpe børnene med at tilegne mange forskellige elementer. Heriblandt tal, farver, sproglyde, historiefortælling og meget mere. Mange af disse udvalgte apps vil jeg meget gerne gennemgå, og demonstrere, hvordan de kan bruges sprogstimulerende sammen med børnene. Foredraget tilpasses selvfølgelig jeres individuelle ønsker, så I får allermest ud af det.

 

Send forespørgsel

Foredrag om tosprogede

Der kommer flere og flere sprog ind i de danske institutioner, og de tales af mange forskellige religiøse og kulturelle repræsentanter.

I samarbejdet med de flersprogede familier er der selvfølgelig mange opgaver og udfordringer, som er helt de samme som ved samarbejdet med et-sprogede familier. Der er dog også elementer som adskiller sig. Eksempelvis er der visse forskelle på, om et barn skal tilegne sig dansk som modersmål eller dansk som andetsprog.


I mine foredrag om tosprogede kan der lægges fokus på lige netop dét som I godt kunne tænke jer at blive klogere på. De mest populære fokusområder er testning af tosprogede børn, undervisning af tosprogede børn, viden og teorier om tilegnelse af dansk som andetsprog, samt et samlet foredrag om tosprogede børn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev