BIRK CHRISTENSEN

Forstander, tidl. lærer, forfatter og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Foredragsholder Birk Christensen holder foredrag om børn, mobning og opdragelse. Birk leverer i sine foredrag ny viden og indsigt i en underholdende og inspirerende form, og han kombinerer og tilpasser foredragene, så de matcher netop dit arrangement.

Birk Christensen er en populær foredragsholder blandt forældre og personale i daginstitutioner og skoler. Med stor erfaring og humor giver han deltagerne inspiration til ny indsigt og praksis i familien og i skole og institution.

Foredragsholder Birk Christensen har det meste af sit voksenliv arbejdet med børn og unge både i praksis og på politisk niveau. Særligt har Birk arbejdet med opdragelse, indsats og mobning, og han er forfatter og medforfatter på en række bøger og hæfter om børn og opvækst. Birk var i 1987 med til at søsætte Børnetelefonen, og fra 1989-2005 var han ansat som sekretariatschef hos Børns Vilkår. Han har derudover stor praktisk erfaring med at arbejde med børn og unge i alle aldersgrupper, senest som efterskoleforstander.

Særligt skoler, institutioner, foreninger, kommuner og oplysningsforbund efterspørger Birk Christensens inspirerende og tankevækkende foredrag.

Foredrag

Send forespørgsel

MIT EGET BARN OG ALLE DE ANDRE BØRN

Det er vigtigt for både børn og voksne at være attraktive for andre at være sammen med. De attraktive børn er gode til at være sig selv, og de er gode i fællesskaber. Forældre gør, hvad de kan for, at det skal gå deres barn godt og samtidig tager ansvar for, at andre børn også har det godt. Foredraget handler om at opdrage sine børn til at være attraktive og have nemt ved at få venner.
Send forespørgsel

OPDRAGELSE TIL FÆLLESSKAB

Er der mobning og dårligt miljø i gruppen eller i klassen, bliver børnenes energi brugt på det, og det har konsekvenser for indlæring og personlig udvikling.

Foredraget handler om mobning og om udstødelse i skoler og institutioner, og om forældre og medarbejderes muligheder for at hjælpe børnene til et fællesskab uden mobning.

Send forespørgsel

SKØRE TEENAGERE OG HÅBLØSE FORÆLDRE

Det er ofte svært for forældrene, når børn bliver unge. Foredraget handler om, hvorfor og hvordan forældrene stadig er de vigtigste personer i teenagerens liv, og om at leve og overleve med en teenager i huset. Mere end nogensinde før har børn og unge i teenagealderen brug for, at forældrene bliver ved at være voksne for deres børn.
Send forespørgsel

”FUCK DIG” – GRÆNSEOVERSKRIDENDE SPROG OG ADFÆRD

Voksne har altid været hurtige til at opfatte børn og unges sprog som grænseoverskridende.

Hvornår handler det blot om sprogets udvikling og dynamik, og hvornår er sproget grænseoverskridende og et udtryk for udstødelse og nedværdigelse? Dét giver foredraget et bud på.

Forældre og medarbejdere er børnenes vigtigste sproglige rollemodeller. De voksnes brug af fuck-sprog bliver taget under kærlig behandling i foredraget, der også kommer med bud på den nødvendige voksenreaktion og muligheder for, at handlinger og sprog bliver inkluderende frem for ekskulderende.

Send forespørgsel

”NU ER DET ALLER, ALLER SIDSTE GANG JEG SIGER DET! ”

Det kan som forældre være svært at sætte grænser, og ind imellem spænder kærlighed og ønsket om at være gode forældre ben for den nødvendige opdragelse. Foredraget inspirerer til nye muligheder, hvorpå forældrene kan få den rolle, som både børn og forældre selv har brug for.
Send forespørgsel

”VI GRÆD OG JUBLEDE HELE VEJEN HJEM”

Ca. 50.000 forældre bliver hvert år efterskoleforældre. Foredraget handler både om, hvordan man som forældre giver slip, og hvordan man støtter barnet til at få en oplevelse for livet. Efterskole giver så megen læring og udvikling, og det gælder både for efterskoleforældre og -eleverne. Der tages i foredraget udgangspunkt i praksis, og det giver indsigt og forståelse til efterskoleforældre, så de på den bedst mulige måde kan give deres barn de optimale muligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev