CASSIAN KARLSEN

Coach, ANT-underviser og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Cassian Karlsen er den ukronede Spritminister, og har mere end 5 års erfaring i at hjælpe spiritus- og narkobilister tilbage på vejene og sikre, de ikke begår samme fejl igen. I sit arbejde har Cassian lagt mærke til, at der er 3 hovedområder, som er afgørende for at en person får succes som sikker bilist. Cassian holder foredrag ud fra sin egen V.A.K-model.

De tre faktorer, som er afgørende for at køre sikkert uden at være påvirket:

1. Viden:
Viden er nødvendig, men kan ikke stå alene. 98% af Cassians kursister har fået ny og brugbar viden, som de gerne ville have vidst inden de mødte ham.

2. Adfærd:
Hvad kan jeg selv gøre, og hvilke muligheder har jeg for at køre sikkert?

3. Konsekvens:
Hvad sker der, hvis jeg af en eller anden årsag får jogget i spinaten, altså bryder loven uden at vide det? Konsekvenserne er store, både privat, jobmæssigt og økonomisk.

I sin konsulentvirksomhed hjælper Cassian alle, som har et kørekort, med at optimere på lige præcis de tre områder, og Cassian har masser af gode erfaringer med, at det virker.

 

Konsulent? Er det ikke sådan en med slikhår og laksko?

Cassian har selv mange års erfaring som både malermester, rejseleder, coach, misbrugskonsulent og ANT-underviser, og han ved, hvordan han skal tale til alle typer mennesker indenfor mange  brancher, så de ikke falder i søvn og glider ned af stolen. Ingen tørre powerpoints eller smart konsulentsnak her.

Cassian underviser i viden, adfærd og konkrete løsninger med høj energi.

- Hvad betyder det?

Det betyder, at hvis du som leder har medarbejdere som har et kørekort, som de nødigt vil undvære, så kan det være svært at beholde det, hvis man ikke har den rette viden, og den får man ikke, når man tager kørekort. Det har Cassian, og den deler han ud af i sine foredrag.

Fokuserer du på at forbedre de tre områder, som blev nævnt i starten, så vil du opleve en tryghed for dig selv, og i selskab med andre.

Cassian ser frem til at smøre stemmebåndet og hjælpe dig.
 

Når Cassian underviser er det med høj intensitet, energi, lidt humor, seriøsitet med et tvist af "djævlens advokat. Han giver 100% tilfredshedsgaranti på sine foredrag, hvilket betyder, at er I ikke tilfredse, sender Cassian ingen faktura.

 

Case: Peter ville ønske, han vidste det her noget før ...

For nogle uger siden havde Cassian en 41-årig mand som kursist på sit ANT-kursus (Alkohol, Narko, Trafik). Lad os kalde ham Peter. 

Peter har ellers styr på sit liv. Han er udlært tjener og arbejder på et lækkert hotel cirka en halv times kørsel fra, hvor han bor. Han har en dejlig kæreste, Cecilia, og sammen har de sønnen Mark på 4, som går i børnehave.

Lørdag eftermiddag tager Peter med en kammerat i Parken for at se landskamp og få lidt øl. Det er ikke noget vildt. Han drikker en øl før kampen, en i halvlegen, og en efter kampen.

Peter regner med cirka en genstand pr. time, så kan man køre og holde sig under den tilladte grænse. Peter har taget bilen ind til Parken, som han plejer, når han skal se bold. Han bliver stoppet af en færdselskontrol på vej hjem på Lyngbyvejen.

Peter er ganske rolig, han har jo været der i 3 timer og kun fået 3 fadbamser, så han er sikker på, de lader ham køre. 

Han blæser i politiets alkometer, og noget overraskende er promillen over det tilladte 0,5. Politiet beder Peter om at blæse igen efter 5 minutter. Desværre for Peter stiger promilen en lille smule. Peter bliver anholdt og sigtet for spirituskørsel. På politistationen får han taget en blodprøve som senere hen viser sig at være over den tilladte grænse.

Noget tid efter bliver Peter dømt for spirituskørsel og får en betinget frakendelse af sit kørekort + en bøde. Han skal generhverve det indenfor 6 måneder ellers må han ikke køre bil. Han skal deltage i et ANT-kursus på 4x3 timer. Herudover skal han op til fornyet teoriprøve og praktisk prøve indenfor de 6 måneder. Ydermere har han en gentagelsesvirkning på 3 år, hvilket betyder at andre trafikforseelser rammer ham hårdere.

- Hvordan skal han nu komme på arbejde hvis han ikke består?

- Og hvordan skal han bede om fri for at komme på ANT-kursus?

- Hvordan reagerer hans kæreste og hans omgangskreds?

- Hvad nu hvis han bliver fyret? Så har de ikke råd til at komme på ferie.

Peter anede ikke hvad konsekvenserne var og kørte i god tro, og han ville ønske, han havde fået det at vide, da han tog kørekort. Men der er meget lidt undervisning i emnet på køreskolerne, så derfor vidste Peter det ikke.

Rigtig mange mennesker ligesom Peter aner ikke, hvilke konsekvenser det kan have, hvis de bliver stoppet med spor af alkohol eller narko i blodet.

De tænker, at det kun er de unge bullerbasser, der bliver snuppet med sådan noget. De tror, det drejer sig om alkoholikere eller hashomaner. Men det drejer sig i virkeligheden om helt ALMINDELIGE MENNESKER med kørekort - i alle aldre og med et helt almindeligt forhold til alkohol eller andre rusmidler.

Hvorfor er det vigtigt for Jer at gøre opmærksom på?

Historien som den om Peter har ikke kun konsekvenser for ham selv, men også for hans arbejdsgiver, og det er her I kommer ind i billedet. For hvad sker der, hvis en eller flere af jeres medarbejdere havner i en lignende situation som Peter?

Se videoen nedenfor, hvor Cassian fortæller om sit arbejde. 

https://www.dropbox.com/scl/fi/iftv7ooi7pq99t7dlg3z8/Cassian.mp4?dl=0&new_user=1&oref=e&r=AA_zNIwtNnYwewkj2mRkvGd2ITzERgiNLIdNcyPYVFZyQxACnjTWDV9pZtm29qUZY-AexVK2HCchFNrXQn_cZcghts0856linmCIJF72W-bkC0Zb2BsKhrvdkL0eAv_dVj549CJRQGyu3rpHR-a-FtejBOMRrDM0DHVEbGZlNqdM352lA9rlwUUaT1k_IwORqKzNEnUpN4hypiuIoay-WeEA&sm=1

Foredrag

Send forespørgsel

Behold kørekortet - Om utilsigtet spirituskørsel

Nu har du eller din virksomhed mulighed for at booke Cassian til et foredrag på 2 x 50 minutter eller et på en time og 15 min.

Her vil han klæde Jer på, så I kan være sikre på, at I kender reglerne, og dermed kan beholde kørekortet.

Som mange af hans kursister siger: Det her anede jeg ikke, det skulle alle jo vide, som kører bil.

Cassian vil glæde sig til at hjælpe dig med at få den fornødne viden, så du kan sikre dig dit kørekort og kunne videregive din nye viden.

 

Cassian er helt fantastisk inspirerende og god til at lære fra sig! Cassians undervisning er virkelig spændende, meget lærerig og godt varieret. Hvis du overvejer et af Cassians kurser, så GØR DET! DU VIL ALDRIG FORTRYDE DET.
"
Maria Helbo – kursist.
Cassian er meget indlevende og dragende i undervisningen. Han er samtidig god til at mærke efter hvad vi som lyttere føler er interessant og pejler efter det"
Gitte Blicher, Kursist

Tilmeld dig vores nyhedsbrev