CHARLOTTE DIAMANT

Privatpraktiserende psykolog og ekstern lektor

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Psykolog, Charlotte Diamant, er en erfaren foredragsholder om børn, angst, konflikter, forældretyper, familierådgivning og opdragelse. Charlotte er ligeledes kendt fra TV, radio og den skrevne presse inden for samme temaer.

Charlotte Diamant holder primært foredrag i temaer om det gode forældreskab, hvor hendes passion og fokus ligger i børns trivsel. Charlotte er blevet mere og mere samfundskritisk tænkende, da ansvaret for børnenes mentale sundhed ikke kun ligger hos de voksne derhjemme, men også er ude i barnets andre areaner, som påvirkes af diskursen i samfundet om krav og forventninger til succes.

Charlotte Diamant er meget optaget af temaer omkring børns udvikling og risikofaktorer, primært i deres nærmiljø. hvilken indflydelse forældreskabet har på barnets udvikling, og hvilken indflydelse forældrenes situation har på deres forældreevne; fx helt almindelig travlhed/stress, konflikter, psykisk sygdom, misbrug, skilsmisse, vold og andre former for omsorgssvigt. Hvad gør marginalisering ved barnets naturlige robusthed på den korte og længere bane.

Charlotte Diamant er en passioneret og meget erfaren formidler. Hun har afholdt foredrag og kurser i Psykiatrifonden i 6 år for både fagpersoner, forældre, elever og studerende, og har endvidere i 8 år fungeret som ekstern lektor i mental sundhed og psykiske sygdomme hos børn og unge.

Nedenstående viser et eksempel på et foredragsemne, men Charlotte Diamant er meget alsidig og kan vinkle foredraget så det passer til Jeres behov. 

Foredrag

Send forespørgsel

FOREDRAG FOR PÆDAGOGISK PERSONALE OG FORÆLDRE

Charlotte Diamant skræddersyer alle sine foredrag til det enkelte arrangement, men kan fx indeholde:

- Hvordan er man den gode nok forælder i en travl hverdag

- De tre forældretyper; autoritativ, autoritær og laissez faire

- Konsekvensen af opdragelsestyper på barnets sociale og følelsesmæssige kompetencer

- Hvordan styrker vi barnets selvværd og robusthed

- Hvordan samarbejder man og hvordan tackler man bedst de uundgåelige konflikter i familien

- Hvordan samarbejder fagpersoner med forældrene, når der opstår bekymring om mistrivsel

 

Såfremt I ønsker en anden vinkel eller et andet tema, angives dette blot i forespørgselsboksen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev