CHRISTOFFER BOSERUP SKOV

Forfatter, foredragsholder og filosof

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Christoffer Boserup Skov er særligt kendt for at sætte spørgsmålstegn ved livet, meningen og andre filosofiske tanker. Som foredragsholder er han både nærværende og inddragende i sit tankemylder og -gods.

Christoffer er uddannet i filosofi og retorik og har arbejdet med at formidle abstrakte filosofiske tanker. Han har bl.a. skrevet børnebøger om filosofi, undervisningsbøger og populærvidenskabelige bøger. Christoffer Boserup Skov er bl.a. forfatter til de anmelderroste Sebastian-bøger; en skønlitterær serie om store tanker for de små (8-13 årige), og som er en serie på fire bøger om livets større (og abstrakte) spørgsmål, fx frihed, evolution og demokrati. 

Foredrag

Send forespørgsel

HVAD HULEN ER MENINGEN MED DET HELE?

Har du nogensinde undret dig over, hvad meningen med livet er? Og om der overhovedet er en mening? Det har du højest sandsynligt, fordi du er et menneske vi stiller jo netop den slags spørgsmål. I dette foredrag bliver du præsenteret for otte forskellige positioner, der hver giver et bud på et svar. Du bliver ført gennem idéhistorien på en anderledes, inspirerende og let måde, der stimulerer og aktiverer din undren over livet. Et tankevækkende foredrag og et must for alle nysgerrige sjæle! Christoffer Boserup Skov er kandidat i filosofi og har skrevet en række bøger om filosofi til både store og små.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev