ELISABETH GJERLUFF NIELSEN

Sanger, sangskriver og forfatter

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Elisabeth synger og skriver musik og tekster til både voksne og børn. Hun har også udgivet en lang række bøger og er ikke mindst kendt fra børne-CD’er som "Dr Dingeling", "Halfdans ABC", "Åh-Abe", "Elektriske Heidi" og moderne børne-hits som "Her er Min Mor" og "Røde Gummistrøvler".

Udover egne sange, tekster og bøger har Elisabeth sideløbende gennem snart 40 år været leverandør af bøger, tekst/musik og sange til  andres udgivelser. Senest som forfatter/sangskriver til live-koncerter/børneteater/film-TV med og i samarbejde med datteren Rosa, som de fleste børn kender fra Rouladegade, Sovedyr på Eventyr og andet Ramasjang-TV.

Elisabeth er mor til to, snart mormor til een og har netop færdigindspillet nyt album, Rettidig Ømhed, som udsendes august 2017. Hun bruger også sin musik i sine foredrag, som fx nedenstående.

Foredrag

Send forespørgsel

ÅNDELIG FØDE

Et musikalsk foredrag om barndom og børneliv. Her causeres mellem medbragte sange om liv-leg-læring med og for børn. Der stilles bl.a. spørgsmål til tidens fokus på børns fysiske sundhed (fodformede sutter og almindelig fedtforskrækkelse), samtidg med at vi måske overser den åndelige udsultning, tidens medier serverer på området med voksen maskinpop og hysteriske talentkonkurrencer. Findes der mon mere livsbefordrende opskrifter?

Foredraget varer ca 1-1,5 time (inkl. fem-seks sange, højtlæsning, m.m.), og tilhørerne inviteres til inddragelse i både diskussion, syng-med og kinddans! Og ikke mindst sund udveksling af erfaringer mhp. gensidig inspiration til demokratisk dannelse og nuanceret livskvalitet for næste generation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev