IBEN DISSING SANDAHL

PSYKOTERAPEUT, FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Som foredragsholder er Iben Dissing Sandahl en interessant person at invitere indenfor. Hun er uddannet lærer og narrativ psykoterapeut og har i mere end 20 år beskæftiget sig med børn og unge – særligt i forhold til mistrivsel, robusthed, lavt selvværd, udadreagerende adfærd, og hvad det kan skyldes.

Iben Dissing Sandahl arbejder med børn og unge, som kæmper med problematikker som lavt selvværd, nedtrykthed, mistrivsel i skolen eller hjemme, aggressiv eller udad-reagerende adfærd, usikkerhed, sorg eller etablering af et frirum efter forældres skilsmisse. I den forbindelse er hun flere gange blevet brugt som ekspert og i diverse danske forældre/børn magasiner samt bidraget med efterhånden et utal af artikler.

Udover sit virke som terapeut og familiebehandler, udkom hun i 2015 med sin første bog: The Danish Way of Parenting, som sidenhen er blevet oversat til 22 sprog og købt af verdens største forlag; Penguin Random House. Den blev fulgt op af: Play The Danish Way, der handler om nødvendigheden af fri og ustruktureret leg i barndommen.

Ibens bøger har været fremhævet i mange aviser og magasiner nationalt som internationalt, og her hjemme er hendes første bog blevet beskrevet som: Bogen, der har gjort mere for Danmarks renommé end samtlige statslige charmefremstød i Jyllandsposten. I kølvandet af dette, er der udkommet ikke færre end 12 bøger om hygge.

Derudover har Iben tidligere været brugt som ekspert på forskellige forældremagasiner som: Vores Børn, Vi Forældre, Min Mave samt Danmarks Radio. Hun bidrager nu med artikler til magasiner som LVBX og Motherly i USA.

Foredrag

Send forespørgsel

BØRN HAR BRUG FOR GODE RUTINER OG MASSER AF FRI LEG

  • Hvordan kan det være, at mange børn og unge i dag ikke trives, når det ellers går så godt? Nogle føler sig ikke godt nok rustet til at begå sig i sociale relationer eller i institutioner. Andre oplever sig anderledes og udenfor, mens der er dem, som kæmper med stress og ondt i maven. De er der alle sammen, vi kender dem og ønsker så brændende, at vi kan guide dem gennem livet med alle vores velmenende intentioner.
  • I et omskifteligt samfund med krav om præstation og stor diversitet i den gængse familiestruktur, er det en udfordring som barn og ung i dag at finde fokus og mening i dét, som kan opleves som et slaraffenland.
  • Iben Dissing Sandahl ser på, hvordan vi, med ganske simple redskaber kan ændre på de små ting i hverdagen, så forudsætningerne for trivsel og positiv udvikling er optimalt tilstede. Hun vil med konkrete eksempler illustrere, hvad det er, som ofte går galt og derved på en let forståelig måde slå fast, hvilke områder, der er nødvendige for, at børn kan vokse op til at blive robuste unge mennesker med mod og lyst på livet. For robusthed, samhørighed, masser af fri leg og en kærlig jeg-fortælling er, hvad der skal til.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev