JEPPE OG JAZZHYÆNERNE

børnejazzorkester

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Jeppe og Jazzhyænerne er et børnejazzorkester, der spiller musikalske oplevelseskoncerter for børn og barnlige sjæle i alderen 3-100 år.

Jeppe og Jazzhyænerne er et af landets hotteste bands for de mindste, med børnevært og musiker Jeppe Vig Find i front. På scenen vil Jeppe præsentere børn for jazzens skæve univers, ved at synge og lege aktivt med både toner og stilarter. Jeppe og Jazzhyænerne giver et underholdende show, hvor musikken fortæller historierne, og hele kroppen lytter aktivt med. Showet er fyldt med dans, gode historier og plads til leg med uklædning. 

Det bliver en koncert, hvor forældre og lærer med garanti også vil vrikke med hofterne. Hyænerne garanterer en fest med flødeskum på toppen! 

Foredrag

Send forespørgsel

Børnekoncert

Bandets koncert er ikke en helt almindelig jazzkoncert, men snarere en pædagogisk indføring i jazzens magiske verden fortalt gennem sange og tekster, der tager udgangspunkt i det at være barn anno 2018 med alle de spørgsmål, glæder og udfordringer det rummer. Det er en koncert hvor tilhørerne altid lytter aktivt med, og både skal ligge stille med lukkede øjne, og helt op på det yderste af dansetåen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev