JOHN MEJLGREN

Coach, forfatter og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
John Mejlgren er en af Danmarks mest erfarne coaches indenfor ungeområdet, og har i mere end 20 år arbejdet med unge teenagere og deres forældre, og det er der kommet et tankevækkende og underholdende foredrag ud af.
Foredraget inviterer både de unge og deres forældre til en fælles oplevelse og ikke mindst en fælles forståelse af hinanden, som kan gøre ungdomsårene mindre stressfulde, konfliktfyldte og udfordrende for begge parter.

I mere end 20 år har John Mejlgren arbejdet med unge teenagere, både i én-til-én coaching og med unge i større grupper, og har hjulpet mange af disse unge mennesker med at løfte deres selvværd, selvtillid, lyst til uddannelse og ikke mindst troen på, at der ligger en god fremtid derude og venter.
Dette har givet en stor viden om nutidens unge i Danmark, deres tanker og adfærd, og det er der kommet adskillige bøger og lydbøger ud af.

Derudover har John Mejlgren flere forældre til teenagere, som også vælger et coaching forløb, for der igennem at få adgang til viden og inspiration til dagligdagen samt værktøjer til at håndtere og forebygge konflikter med deres teenager.

John Mejlgren er uddannet Mastercoach, NLP Master, Stress-coach og indenfor Enneagrammet.

Foredrag

Send forespørgsel

Familien i balance

Sådan skaber du ro i hjemmet i en travl hverdag, med en teenager i huset. 

Vi lever i en verden i forandring, med højt tempo og hyppige sceneskift, og hvor det som er rigtigt i dag, måske er det stik modsatte i morgen. Det kræver forandringsparathed.

Vi lever også i en verden, hvor forventningerne til det gode liv er skyhøje, og disse forventninger kan tage pusten fra de fleste, både børn, unge og voksne.

Hvordan kan vi navigere i denne verden, uden at presse vore nære og uden at stresse os selv. 

Dette foredrag på 1½ time, giver dig som forælder til en teenager, en rigtig god forklaring på, hvad det er der sker for unge mennesker gennem ungdomsårene, både mentalt, fysisk og hormonelt, og giver samtidig en lang række anbefalinger, der gør dig i stand til at skabe de bedst mulige rammer for din teenager, til at kunne vokse op, blive robust og udnytte det store potentiale, som alle unge mennesker har.

Tager du din teenager med til dette foredrag, vil du opleve en lettelsens suk hos din søn eller datter, da de fleste unge mennesker, selv har svært ved at forstå hvad der sker med dem i disse teenageår, og derfor går derfra med en viden om, at det ikke er dem der er noget galt med, men en periode af deres liv, som skal gennemleves bedst muligt, og hvor de også har et stort ansvar for at lykkes.

Foredraget er fyldt med humor, anekdoter, historie fra den virkelige verden og sender dig hjem med nogle helt konkrete idéer og tips til at gøre hverdagen sjovere og nemmere, for både din teenager og dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev