KAREN BROSTRÖM

Ernæringsekspert, forfatter, madskribent og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Karen Broström er uddannet inden for kost og ernæring med speciale i aktiv ernæring samt børn og overvægt. Karen er en populær foredragsholder med sine yderst aktuelle foredrag om børn og unge vs. kost og ernæring.

Karen Broström har som madskribent på Helsingør Dagblad gennem 10 år, om nogen fingeren på pulsen, hvad angår mad til børn og unge. Hun har gennem tiden medvirket i flere magasiner, aviser og bøger om kost og ernæring, sideløbende med en beskæftigelse som opskriftsudvikler for blandt andre Urtekram og KernesundFamilie.

Herudover er Karen forfatter til bogen Glad mad med børn, der siden 2012 har skabt madglæde i daginstitutioner over hele landet, idet bogen introducerer opskrifter og idéer til aktiviteter med børn og mad, som let kan bidrage til de pædagogiske læreplaner

I bagagen har Karen tilmed en fortid som madunderviser i hjemkundskab i folkeskolen og som aftenskoleunderviser i madlavning ved AOF og FOF.  

Karen Broström er mor til tre piger på 10, 12 og 15 år og har derfor selv været hele møllen igennem med vuggestue, børnehave og folkeskole og med alt hvad der høre sig til af bestyrelsesposter, madpakker og fællesspisning. Det er derfor langt fra uden erfaring, når hun gennem sine inspirerende foredrag giver konkrete værktøjer til, hvordan man kan optimere oplevelsen af børn og kost. 

Foredrag

Send forespørgsel

HJÆLP - MIT BARN ER KRÆSENT!

Foredrag om at være kræsen og hvornår kammer det over. Hvordan forebygger man kræsenhed og hvad gør man når ens barn ikke vil spise? Hvordan får jeg mine kræsne børn til at spise den mad, som bliver serveret? Hvorfor afviser de egentlig min mad? Bør jeg servere noget andet, hvis de ikke vil spise den mad jeg har lavet? Skal de smage, spise op? Hvad kan jeg gøre anderledes som forældre? Ja, hvad er det rigtige egentlig at gøre? Tid til spørgsmål og debat.  1½-2 time.

Send forespørgsel

MADPAKKEN!

Spændende foredrag, om det vi alle kender og har prøvet: Madpakken! Inspiration, nye ideer og alternativer til vores traditionelle madpakke. Tid til spørgsmål og debat. 1-2 timer.

Send forespørgsel

MÅLTIDS- OG KOSTPOLITIK I DAGINSTITUTIONEN

Hvordan laver man en god kostpolitik i daginstitutionen, så man sikre en sund og ikke mindst fornuftig kostpolitik. Et foredrag/sparingsarrangement til kommunalt personale og forældrebestyrelsen i forhold til at indføring af kostpolitik i daginstitutionerne.  

Send forespørgsel

FASTFOOD!

Hvad putter vi i munden og hvad betyder det for kroppen. Alternativer til fastfood. Foredraget er målrettet folkeskolens udskoling og 10.klasser. Et sjovt anderledes foredrag, der flytter grænser og sætter tanker i gang. 2 til 4 lektioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev