KARIN HANSEN-SCHWARTZ

Fritidskoordinator, foredragsholder, underviser og coach.

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Karin er uddannet folkeskolelære og trivselscoach og har desuden et MBSR forløb (mindfulness baseret stress reduktion) fra Center for Mindfulness, Århus Universitet.

Karin er ansat hos 'SSP, Forebyggelse og Vejledning' i Esbjerg kommune i tilbuddet: 'Aktiv fritid', som er et af landets absolut bedste fritistilbud til stærkt socialt udsatte børn og unge. Derudover fungerer Karin som Coach og trivselscoach for kommunalt ansatte i Esbjerg Kommune. I mere end 25 år har Karin ligeledes undervist og udviklet for Danmarks Idrætsforbund, hovedsageligt med sigte på børne- og ungdomsidrætten. Selv har Karin mere end 40 års erfaring som foreningsaktiv, både som udøver, træner og leder. På CVet har Karin bl.a. 25 danske mesterskaber, 11 Nordiske Mesterskaber, et Europamsterskab og en OL sølv medalje i den koreanske kampsport Taekwondo. Der udover er Karin med sit 7. grad af sort bælte, Nordens højest graduerede kvinde.

Karin er dybt engageret og optaget af det samfund hun tager del i. Hun har blandt andet siddet 12 år i Esbjerg byråd.

Derudover har Karin bidraget til følgende bogudgivelser: 

Underdanmarks Jægersoldater, af Zornig, Lindholm og Turell. Gyldendahl

Så tæt på og dog så langt fra af Kirstine Heide. Lindhardt og Ringhof

Det handler ikke om mad, af Per Straarup Søndergaard. CDR forlag.  

Foredrag

Send forespørgsel

Fritidspas – et genialt tilbud til (stærkt)socialt udsatte børn og unge

Igennem 8 år har Karin fungeret som fritidskoordinator i Aktiv Fritid i Esbjerg Kommune, som i dag er et af landets førende fritidspas tilbud. Karin vil fortælle om hvordan det kan lade sig gøre, at få stærkt socialt udsatte børn og unge til at lykkes på lige fod med andre jævnaldrende i fritidslivet, og hvordan det kan smitte positivt af på barnets øvrige liv.

Send forespørgsel

Her er mit liv (kæmp for alt hvad du har kært!)

En fortælling om Karins liv og alle de svære og vigtige valg hun har truffet og de mange kampe Karin har taget. Både på og udenfor banen. Ind i mellem kan prisen for et valg være dyrt betalt, men Karin er nu ret overbevist om at prisen ville være endnu højereved at lade være!

  • prisen for at leve i skabet

  • prisen for at fravælge en kendt far til sine børn

  • prisen for, når medaljerne og præstationerne bliver ens identitet

  • prisen for aldrig at give op!

Her er mit liv er krydret med rigtig mange mærkværdige og sjove historier fra Karins levede liv, som man næppe kan tro er sandemen det er de. 

Send forespørgsel

Hov – hvor blev min arbejdsglæde af? ……find den og tag den tilbage!

Som coach for kommunalt ansatte har Karin mødt mange dedikerede mennesker, som er trætte, brændt ud og blevet rigtig kede af at gå på arbejde. Hvad skete der hvordan endte de der? Mærkværdigt nok, så er det sjældent kerneopgaven de er blevet trætte af og givet op på, men derimod alt det andet som er kommet snigende og lagt oveni.

Foredraget tager udgangspunkt i Karins virke som coach for kommunalt ansatte og vil komme ind på følgende:

  • Når den berømte dråbe lander i glasset, der i forvejen er fyldt til randen

  • Det er super fint bare at være et menneske - kun rotter er mere robuste til at klare forandringer! Derfor er det en rigtig god ide at tage det alvorligt, når din krop begynder at sende overbelastningssignaler.

  • Forstå din hjerne og dens alarmberedskab, og få den som medspiller

  • Bliv bevidst om hvad der skal til for at få arbejdsglæden tilbage - og gå efter det!

Send forespørgsel

Kunsten at blive den bedste udgave af sig selv

Er du af natur en sort-seer og har en rygsæk med en kæmpe samling af livshistorier, som kan bekræfte at du altså har noget at ha dit sortsyn i? Eller er du sådan en af de der irriterende typer, der kan se noget positivt i alt? Uanset hvilken type du er, så kræver det træning at vedligeholde en bestemt adfærd - det er bare ikke sikkert at du er bevidst herom!  Så ønsker du en anden adfærd og positiv udvikling, så kræver det bevidst fokus og en seriøs træningsindsats. Alle vil gerne udvikling, men når det kommer til forandring, så er vi måske knap så ivrige?

Dette foredrag er krydret med mange illustrende historier fra Karins eget liv som eliteudøver, lærer, politiker, fritidsvejleder og som mor. 

Jeg har oplevet Karin ved inspirerende fyraftensmøder i Aktiv Fritid, og foredrag på Byhistorisk Arkiv. To fora med meget forskellige sammensætninger og aldersgrupper. Altid en meget positiv oplevelse.
I alle sammenhænge har Karin været skarp, præcis og målrettet, som et cirkelspark i taekwondo, - den sport Karin har vundet utallige medaljer i.
Karin fanger, uanset tema og målgruppe, sine tilhørere med sin smittende begejstring."
Leif Buster Hansen Tidl. Distrikts klubleder.
Når Karin er på kan man forvente, at hun ALTID er velforberedt og bredt faglig velfunderet.
Karin formår på en sjælden engageret, energisk og humoristisk facon at levere tydelige budskaber. Karin er garant for en super god tilskuerkontakt. Tilskuerne kan forvente at blive inddraget på fantasifulde og humoristiske måder. "
Steen Bach - Tidligere leder SSP & Forebyggelse, Esbjerg Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev