LARS CHRISTIAN KRAEMMER

Billedkunstner

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Lars er uddannet billedkunstner i Canada, og har rejst verden rundt for at erfare, hvad livet går ud på. Altid med kunsten som redskab til at forstå, hvad han oplever.

Siden 1997 har Lars i nogen grad levet uafhængigt af det økonomiske slaveri efter, at han fandt ud af at tegne sine egne pengesedler. Det har ført til en livstil og nogle leveregler, som skiller sig ud fra en stor del af befolkningen. 

Fra Lars' perspektiv er det en rig mulighed for at sætte sit eget præg på livet og forme tilværelsen, således, at man finder størst mulig formål og velvære i at eksistere. 

Lars har altid tegnet, og det gør han fortsat, men med mere hengivelse, end nogensinde før. Tegningen er blevet nerven i dagligdagen, og kunsten er selve fordøjelsen af de indtryk som livet byder på. Den har skænket Lars overblikket, indlevelsen og forståelsen af alle de hændelser, som gør livet værd at leve. 

I 1993 opholdte Lars sig 7 uger i total mørke, i en kasse i Canada. Det var den ultimative tegneøvelse, hvor han skabte værkerne uden nogen form for visuel censur. At tegne i mørke lærte ham at påskønne lyset. At leve i mørke lærte ham at påskønne verdens skønhed. 

I 1997 opfandt Lars "Artmoney" som i dag er blevet en global, alternativ valuta af original kunst. 

Til daglig driver Lars Artmoney Gallery på Frederiksberg, som både er hovedsæde for projektet, et galleri for udstilling af kunst, samt et atelier for kreativitet. 

Den dag i dag tegner Lars med de mørke dage i blodet, og føler linjens rejse som var det en vandring i bare tæer, over et hvert af papirets fibre. 

 

Foredrag

Send forespørgsel

Fortællingen om Artmoney

Fortællingen om Artmoney handler om kreativitet, initiativ og at tænke ud af boksen. At skabe sine egne penge og leve det liv som man altid har drømt om. At turde give slip på autoritet og tage ansvar for sit eget liv. Det handler om mere end 20 års kamp mod systemer og vanetænkning, for at føre drømmen om frihed fra økonomisk slaveri fra utopi til virkelighed. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev