LARS JØNNER ALVING

Børnetroubadour, sangskriver, forfatter, lærer

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Lars Jønner Alving optræder med egne humørsmittende sange med kropsappel, som går rent ind i øresneglen, til ethvert børnearrangement.
Jønner (som han udelukkende kalder sig) har igennem de sidste 22 år givet et utal af koncerter for børn i børnehaver, dagplejer, biblioteker samt festivals og byfester.
Jønner er kendt for at alle, store som små, får en god musikalsk oplevelse.
Jønners karriere begyndte i DR 1's børne TV "Hvaffor en hånd" i 1997.
Her lavede Jønner såvel manuskript, tekst og musik og var vært.

I 1999 debuterede Jønner med CDèn "Ælle Bælle" - 14 nye seje sange for børn, med sangene fra TV-programmerne. "Ælle Bælle" solgte 8.000 eksemplarer og Jønner var ofte gæst på TV med hans nye børnesange (Keld Heicks Musikbutikken på DR1, Go`Morgen Danmark TV2, DK4, TV2 Fyn ).
Jønner har komponeret over 100 børnesange.

Jønner har til dato udgivet følgende CDèr :
1999 : Ælle Bælle - 14 nye seje sange for børn
2001 : Æh-Bæh-Buh !
2003 : Ta`Legetøjet på
2007 : Tryk på din næse
2008 : Jønners Bedste Børnesange
Jønners Jul
2010 : En Musikant elefant
2011 : Prinsessen der bandede
2012 : Kom og Leg
2015 : Jeg er glad

Jønner har derudover også udgivet flere sangbøger. Bland andet : "Jeg kan hoppe som en frø" (Dansk Sang 2009) og "Det dovne dovendyr" (Dansk Sang 2012).

Jønner optræder med guitar og sang, såvel akustisk som med anlæg, og kan derfor både optræde på store og små steder.

Foredrag

Send forespørgsel

Jønners Jul for børn

100 % Garanti for god julestemning.

Ud af Jønners nissehue drysser der kendte julesange som : "Kalenderlyset", "På loftet sidder nissen", "højt fra træet grønne top", "Søren Banjomus" Derudover synger Jønner sangene "Nissefar og nissemor", "Hej julemand" og "Ligesom Nisssen" fra Jønners Jul.
En jule CD som han i 2008 indspillede sammen med guitaristen Ole Kibsgaard, der er kendt fra Kaj og Andrea og Shu-Bi-Dua. Ole Kibsgaards guitarspil er den rene englelyd for øregangene.
Send forespørgsel

Jønners Børnehave musik

I Jønners nye festlige og fornøjelige musikshow for børnhaver, kan man opleve en koncert med meget humor, hygge og humørfyldte børnesange.
Showet trutter derudaf med dans, fagter og sjove indfald som for eksempel "Byens Bedste Børne Band"
Når Jønner optræder får børnene mulighed for at snurre rundt, grave huller, og tisse som en hund.
Jønners mest kendte børnesange er: "Ælle Bælle sangen", "Po-li-en, Po-li-to, Po-li-tre", "Min mund er mit bedste instrument", "Hvad skal vi nu lege?", "Alle børn rejs jer op", "Min tante bor i Ekkoland", "Hvor hutten er sutten?" og "Jeg kan hoppe som en frø".

Jønner inddrager børnene, hvor de for eksempel skal gætte dyrenavne, hoppe og snurre rundt, plukke æbler, klappe en politi-rytme, sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat samt, smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som en bjørn, danse som en myg, trykke på deres næse og tromme med deres hænder, tage maven frem og tilbage igen, flyver som en fugl, kysser sin tante i Ekkoland, holde på sig på numsen, imens man danser rundt.
Endelig laver Jønner Børnehavens bedste børne band , hvor børnene spiller på festlige rytmeinstrumenter sammen med Jønner.
Send forespørgsel

Historie om prinsessen der bandede

Børnene kan bl.a. høre Jønner fortælle historien om en prinsesse, som har et meget grimt sprog. Hendes far (Kongen) prøver både med en talepædagog, statsministeren og en psykolog, men lige lidt hjælper det. Men en dag kommer manden med det røde hår, og så sker der noget.
Derudover vil Jønner fortælle den muntre historie om en dreng, som er utrolig klodset, men som dog en dag ender med at blive en stor klovn i Cirkus Cirka.
Endelig vil Jønner fortælle en historie om et hus med mange børn og dyr, som er ved at dø af sult, men Hr. Helgoland har en plan.
Jønner har selv skrevet historierne, samt tekst og musik til sange, og der er fuld fart over feltet, når han fortæller og synger.
Send forespørgsel

Potte Pop for Dagplejen

Jønners "Potte Pop" går lige i potten på børn og barnlige sjæle.
I Jønners "Potte Pop" for de små - kendte børnesange "Hjulene på bussen", "Se den lille kattekilling", "Lille Peter Edderkop", "Mariehønen Evigglad", "Se min kjole", "Jeg gik mig over sø og land", "Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du?" og "Skorstensfejeren gik en tur".

Jønner synger naturligvis også nogle af sine egne sange, og derfor får børnene også mulighed for at hoppe og snurre rundt, plukke æbler, sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat, samt smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som en bjørn, trykke på deres næse samt tage maven frem og tilbage igen.
Jønner inddrager børnene så de får mulighed for at bevæge sig på sjove måder, sige skøre lyde med munden, lege "vild med dans" samt spille på festlige rytmeinstrumenter i et "Potte Pop" band.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev