LARS STILLING NETTEBERG

Socionom med speciale inden for forebyggelse og afhjælpning af mobning

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Foredragsholder Lars Stilling Netteberg startede StillingNetteberg i 2018. Virksomheden er baseret på Lars\' mange års erfaring fra sit arbejde i Red Barnet, hvor han i 12 år har arbejdet med trivsel og mobning. Primært i forhold til forebyggelse, men også afhjælpende tiltag. Videre har Lars beskæftiget sig med indsatser, der skulle påvirke beslutningstager og lovgivning.

Konsulentydelser omfatter rådgivning indenfor udfærdigelse af antimobbestrategier og konkrete sager. Derudover arbejder Lars med at lave forløb med trivselsstrategi for hele eller deldistrikter af kommuner. Derudover arbejder han med at lave forløb i klasser, hvor kulturen har ændret sig således at fællesskaberne er under pres.

Foredrag og undervisning: Lars er uddannet socionom og har siden 1985 arbejdet med børn. I dag holder han foredrag om forebyggelse af mobning til børn, fagfolk, træner/leder inden for fritidsområdet og forældre. Det er forståelsen af mobning, mobningens udtryksformer, konsekvenserne af mobning samt, hvad der kan gøres hvis mobning forekommer. Vinklerne kan være mobning og trivsel generelt samt digital mobning og guidning i de digitale medier. 

 

Foredrag

Send forespørgsel

Skræddersyede forløb skoler/klasser

I klasser hvor der er en lav tolerancekultur og forefindes mobning kan et længere forløb være hensigtsmæssigt. Forløbet kan f.eks tage udgangspunkt i Cand.jur. Ph.d. Independent Scholar (educationel) Helle Rabøl´s Parantesmetoden  et forløb hvor man systematisk går på opdagelse efter kulturen i klassen. se mere her

Send forespørgsel

"Forståelse af mobning" til fagfolk/forældre

Forståelse af mobning til fagfolk/forældre giver jer en fælles viden om den nyeste forskning om mobning. Hvad er mobning? Hvordan forebygger vi mobning? Hvordan håndterer vi mobning? Oplægget tilbydes flere målgrupper og vil derfor variere lidt i indhold og form. Målgrupper kan være fagfolk(lærer og pædagoger) forældre eller elever på forskellige klassetrin.

Send forespørgsel

"Forståelse af mobning" til kommunen

Forståelse af mobning til kommunen giver en fælles viden om den nyeste forskning om mobning. Hvad er mobning? Hvordan forebygger vi mobning? Hvordan håndterer vi mobning? Videre vil Lars komme med bud på, hvad der skal til for at forebygge og afhjælpe, hvordan udfærdiger skolerne en bæredygtig antimobbestrategi? præsentation af konkrete materialer. Der vil også være fokus på kommunens rolle i forhold til børns fritidsliv.

Send forespørgsel

"Hvad gør vi med mobningen" til fritidsorganisationer

Hver 8. barn i Danmark bliver mobbet i fritiden. Hvad gør vi ved mobningen til fritidsorganisationer, giver jer en fælles viden om den nyeste forskning om mobning. Hvad er mobning? Hvordan forebygger vi mobning? Hvordan håndterer vi mobning? videre hvad kan I være opmærksomme på og hvordan kan i forebygge mobning og øge trivslen.

Send forespørgsel

"Når mobning går online"

Når mobning går online stiller skarpt på, hvordan mobning på digitale medier adskiller sig fra den øvrige mobning. Er det skolens, fritidsinstitutionens eller forældrenes ansvar at gribe ind? Og hvordan kan vi forebygge og håndtere mobning, når den går online?

Send forespørgsel

"Strategi mod mobning"

Strategi mod mobning hjælper jer med at få en strategi, der er relevant og levende på skolen. Der giver inspiration til, hvordan I vil arbejde med jeres egen strategi, og input til gode metoder og hyppige faldgruber. Oplægget tilbydes flere målgrupper og vil derfor variere lidt i indhold og form.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev