LISE OG MICHAEL

Genbrug, kreativitet og upcycling

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Lise og Michael tog Danmark med storm, da de i 2016 løb med sejren i det populære TV 2-program Nybyggerne. Nu er de aktuelle med foredrag og workshops, hvor de deler ud af deres passion for kreative gør-det-selv-løsninger, klassiske møbler, genbrug og upcycling.

Har du set Nybyggerne? Hvis du har, kender du uden tvivl Lise og Michael. Et oprindeligt nordjysk par, som i 2016 vandt et hjemmebygget hus i TV-programmet Nybyggerne på TV 2. Lise og Michael indrettede selv huset med 80 % genbrug og hjemmelavede projekter. Efterfølgende har de levet af at udvikle idéer til kreative gør-det-selv-projekter for bl.a. DBA Guide og til deres egen hjemmeside. Parret har i 2018 netop været aktuelle med TV-serien "Nybyggerne Rykker Ud", hvor de har hjulpet danskere med at forvandle uoverskuelige rum. De arbejder 100% selvstændigt og altid med miljøaspektet i baghovedet. 

Lise og Michael lever og ånder for at udfolde sig kreativt og ville ønske, at alle kunne finde så meget glæde ved det, som dem. Parret blev landskendt for deres genbrugsløsninger og deler derfor nu ud af deres mange tips og tricks gennem en workshop i håb om at inspirere andre til samme. Workshoppen retter sig mod deres foretrukne målgruppe. Nemlig børn! Begge har de tidligere arbejdet meget med børn og unge, og deres mission er at få børn til at finde glæden ved både genbrug og kreativitet.

Foredrag

Send forespørgsel

KREA-WORKSHOP TIL FOLKESKOLER OG FRITIDSINSTITUTIONER

Miniforedrag og workshop 

Denne workshop afholdes sammen med Lises søster, Sofie, der er pædagogstuderende.  

Sværhedsgraden af workshoppen tilpasses børnenes alder og kan således også foregå på tværs af alderstrin. Workshoppen udbydes også som personalearrangement til voksne, og som et spændende og lærerigt indslag ved private arrangementer. 

Varighed 2-3 timer eller efter ønske

Max 30 deltagende børn 

Formål

-   At forbedre børnenes viden om genbrug, og virkningen på miljøet, når der benyttes klodens allerede eksisterende ting.

-   At give børnene en forståelse for, hvor meget vi smider ud, som faktisk kan bruges på mange andre spændende måder. 

-   At inspirere børn til selv at gå i gang med kreative processer. 

-   At optimere samarbejdsevnerne hos børnene i den kreative proces.

 

Workshop

-   15-20 minutters oplæg om genbrug og miljø i et forståeligt sprog og med spændende billeder, så alle kan være med. 

-   Fem arbejdsstationer med hver deres DIY-video som deltagerne skal se og derefter løse ligesådan. 

-   Ved hver station ligger materialer og værktøj klar til børnene 

-   Alt efter læreres/pædagogers ønsker, kan der laves samarbejde på tværs af klassetrin. Om samarbejdsparrene skal være valgt på forhånd, er op til den enkelte lærer/pædagog. 

-   Lise, Michael og Sofie hjælper og guider ved alle stationerne. 

-   Efter ønske, bliver de færdige ting udstillet til sidst. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev