METTE HUMMEL

Socialpædagog, familie- og psykoterapeut og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Det er i relationen til dem vi har nærmest, at vi ofte er allermest udfordret. Det er her konflikterne fylder meget, hvis de ikke håndteres med den kærlighed og omsorg, der kan være med til at udvikle os sammen. Netop dette er Mette Hummels fokus og dét hun brænder for at hjælpe familier med gennem sine inspirerende og nærværende foredrag.

Mette Hummel er uddannet socialpædagog og certificeret Familie- og Psykoterapeut MPF. Hun har de sidste 15 år specialiseret sig i familiearbejde og holdt foredrag til forældre og fagpersonale.

Mettes drivkraft er, at alle børn har ret til den bedste udgave af deres forældre. Hvordan den udgave ser ud, er vidt forskellig fra den enkelte familie, og ofte svær at finde, i en presset hverdag.

Heldigvis er der veje, som kan gøre det lettere og mindre presset, så alle i familien trives.

For tiden turnerer Mette med et foredrag, som omhandler lederskabet i familien. Det er henvendt til forældre, men pædagogisk personale har også haft meget glæde af foredraget.

Udover egen praksis og afholdelse af foredrag, superviserer Mette pædagogisk personale på skoler.

Foredrag

Send forespørgsel

TAG KÆRLIGT LEDERSKAB I FAMILIEN

Du kender måske udsagn som.ej, du må da forstå, jeg ik` gider høre mere på dit brok, nu er det 17. gang, jeg siger det eller hvis du ikke stopper nu, så. Måske føler du dig ofte magtesløs, når du har konflikter med dit barn eller skal hjælpe dine børn med deres indbyrdes konflikter.

Ønsker du, at dit barn skal udvikle et sundt selvværd med mod på livet, men kan blive i tvivl om, hvordan du gør det bedst? Det kan være, du gerne vil give dit barn mulighed for at udtrykke sig og føle sig værdsat, samtidig med at du tager ansvar og lederskab i relationen til dit barn. Det kan være vanskeligt og kan virke som to modsatrettede ønsker.

Til foredraget vil du få inspiration til at være sammen med dit barn, hvor du tager ansvar og lederskab, samtidig med at du styrker dit barns selvværd. En måde, hvor du sætter dine grænser, uden at krænke eller på anden måde gøre dit barn usikker på sig selv.


”Var til foredrag i aftes om at tage kærligt lederskab i familien. Det var super spændende og konstruktivt. Mette fik virkelig leveret et fremragende foredrag. Kørte derfra med en dejlig følelse i maven. En følelse af anerkendelse, at det jeg/vi gjorde faktisk var rigtig, eller i hvert fald den rette vej. Der var punkter hvor jeg tænkte \"det skal jeg lige huske at rette op på\". Eller \"Gud det var jeg ikke lige opmærksom på\", så glæder mig til at arbejde videre på de situationer.
Der var ingen løftede pegefinger eller følelsen af at foredragsholderens holdninger blev trukket ned over hovedet på en. Rigtig flot fremlagt!
Kunne have hørt på Mette flere timer endnu!”"
Ditte Kofoed
”Jeg kan så varmt anbefale Mette Hummel. Hun er super dygtig, professionel og ydmyg i tilgangen til sit arbejde.
Håber mange familier finder vej til dig, det kan der kun komme noget godt ud af.”"
Susanne Florentz Klitgaard

Tilmeld dig vores nyhedsbrev