PER RYT-HANSEN

Konsulent og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Per Ryt-Hansen er en erfaren foredragsholder, der med stor humor og stor energi giver deltagere stof til eftertanke og konkrete værktøjer til at klare hverdagens udfordringer.

Per Ryt-Hansen er selvstændig konsulent, tidligere lektor på lærer- og pædagoguddannelsen samt på Københavns Universitet. Per har siden 1994 afviklet 60 ugekurser for pædagoger og ledere, personaledage og foredrag for forældre. Der er tale om aktive kurser og foredrag, der veksler mellem oplæg, dialog, øvelser og engagerende drøftelsesformer - med kursuseffekt. Alle intelligenskanalerne inddrages og smøres med et stænk humor.

Foredrag

Send forespørgsel

STYRK BØRNS KARAKTERDANNELSE

- med et særligt fokus på udvikling af selvkontrol.

Fremtidens vindere er de børn, der får en robust karakter med dømmekraft, vedholdenhed, selvkontrol og ansvarlighed. Så de kan klare kravet om konstant at skulle vælge og klare et indre og et ydre pres i en omskiftelig verden.

Send forespørgsel

ARBEJDSGLÆDE MED HUMOR OG EN OPTIMISTISK TILGANG

Spring over hvor gærdet er sjovest og få en alvorlig indføring i humor som individuel og fælles strategi, når forandringssamfundets øgede pågåenhed opleves flere gange på en uge! Hvor tre er syge og to er taget på kursus.

Humor præsenteres gennem teorier, tanker, banale sandheder og uhæmmede påstande. Konkrete eksempler på humor på arbejdspladsen lægges frem, ligesom Humorens Førstehjælpskasse demonstreres.
Send forespørgsel

DET GODE SAMARBEJDE

Teambuilding i teori og praksis.

Formålet er at få fælles begreber om hverdagens tre typer af samarbejde, at øge kendskabet til hinanden som samarbejdspartnere og at lave aftaler om samarbejdet på arbejdspladsen.

Indhold:
Teoretisk oplæg og dialog om kommunikation og samarbejde med korte illustrative praksisøvelser ved bordene. Gennemgang af metode til konstruktiv feedback.
Det lærte anvendes og trænes i grupper med 2-4 praktiske, sjove samarbejdsøvelser udendørs.
Kurset skelner mellem rutinesamarbejde, udviklingssamarbejde og spontan hjælpsomhed, som gør det effektfuldt at styrke samarbejdet i hverdagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev