RUNE STRØM

Foredragsholder, forfatter og kommunikationsekspert

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Rune Strøm har stor praktisk og teoretisk erfaring indenfor kommunikation og konflikthåndtering. Han er en stærk formidler, der leverer sin store viden på en underholdende og medrivende måde.

Du kan være sikker på at gå fra Runes foredrag med en håndfuld konkrete værktøjer, du kan bruge til at håndtere hverdagens kommunikation og konflikter. Du forlader desuden foredraget med ømme lattermuskler og masser af stof til eftertanke.

Alle i salen er opmærksomme, når Rune Strøm holder sine foredrag. Han er ikke bange for at udstille egne fejltrin for at skabe forståelse og motivation blandt deltagerne. På en humoristisk måde anvender Rune personlige historier, som alle kan genkende fra hverdagen.

Rune Strøm er ekspert i kommunikation og er internationalt certificeret Master Practitioner i mediation. Rune er oprindelig specialpædagog, men har videreuddannet sig til coach og professionel mediator indenfor skoleverdenen. Han har også erfaring med rollen som både ledelsesrepræsentant og tillidsmand og har dermed siddet på begge sider af bordet.

I 2013 var Rune aktuel i DRs Danskernes Akademi, hvor han deltog som ekspert og foredragsholder i flere udsendelser om trivsel og indlæring. Derudover er Rune forfatter til bogen Så tal dog  pænt for helvede (2013). Læringsekspert Svend Erik Schmidt skriver i bogens forord:

Hvad enten du læser denne bog som forælder, medarbejder eller som menneske, giver bogen dig en fantastisk mulighed for at tilegne dig konkrete og tidssvarende kommunikationsredskaber.

Rune tilbyder foredrag, kurser og workshops indenfor emnerne kommunikation og konflikthåndtering for skoler, institutioner, virksomheder, foreninger m.fl. - både i det offentlige og det private. Runes foredrag udbydes også som halv- og heldagskurser. Oplæggene kan tilpasses deltagerne.

Foredrag

Send forespørgsel

DEN GODE ARBEJDSPLADS

I foredraget giver Rune indsigt i mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på arbejdspladsen. Deltagerne får effektive redskaber til at forstå den gode kommunikation samt styrke evnen til at forstå kollegerne og på den måde minimere risikoen for fremtidige konflikter markant.

Redskaberne er konkrete og kan tages i brug med det samme i en udfordrende og hektisk dagligdag.

Foredraget giver en hjælp til, at kollegaer, medarbejdere og ledere ser hinanden som medspillere. Det giver en fælles indsigt, som deltagerne kan bygge videre på og ikke mindst en uforglemmelig oplevelse med masser af grin og åbenbaringer, som vil styrke personalet.

Et humoristisk og lærerigt foredrag, der altid får topkarakterer og positive tilbagemeldinger.

Send forespørgsel

KONSTRUKTIV KOMMUNIKATION OG KONFLIKTHÅNDTERING

I får her en positiv og effektiv tilgang til kommunikation og konflikthåndtering i hverdagen og i personalegruppen. Runes udgangspunkt er vellykket og gennemtestet praksiserfaring og et solidt teoretisk grundlag.

Der gives håndgribelige redskaber, som er lige til at benytte i en travl hverdag, hvor kollegaer og ledere skal se hinanden som medspillere frem for modspillere.

Du er med foredraget sikret en masse grin, et indblik i kommunikationens enorme kraft og ikke mindst en indsigt, I sammen kan bygge videre på.

Send forespørgsel

SÅ TAL DOG PÆNT FOR HELVEDE

Deltagerne får en enestående mulighed for at tilegne sig konkrete kommunikationsredskaber. Udover inspiration til, hvordan I kan styrke kommunikationen med børn og unge, får I også brugbar indsigt i metoder til at forebygge og håndtere de konfliktsituationer, som børn og unge ofte havner i.

Rune tager udgangspunkt i sin bog fra 2013 Så tal dog pænt for helvede, som han har skrevet på baggrund af sin uddannelse som socialpædagog og hans efterfølgende arbejde som leder, mediator, tillidsmand og AKT-vejleder.

Foredraget henvender sig både til pædagoger, lærere, forældregrupper og andre, der arbejder med børn og unge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev